FatmaEren [bilinmeyen] öyle yaptim valla canim eşim çok heveslendi ilk bebeğimiz bende çok heveslendim biseyler almak istedim ama mal gibi orta kala kaldım normalde devlete gidiyorum da ozel parayı verince söylüyor diye herkezde memnun diye gittim paramla rezil olup eve geldim 😔 Ankarada oturuyorum kuzum Sen?
Ela12 [bilinmeyen] tabiki heycanımı paylaşıyorum dertleşiyoruz hep okuyorum bigün bende yazıcam inşallahh 😍
Ela12 Btlll ayy neden o kadar çok ki acaba ben hiç bulantı yaşamadım bikaç koku ve pis biyer görmediğim zamn herşey çok iyiydi
babyboy1 Ela12 37+5 bizdede durumlar aynı 😬 geçe en az bi 5defa uykudan uyanıp lavboya çıkıyom 🙊 günler yaklaştı heyecan var uyuyamıyorum eee oğlumda durmuyor suanda uyutmak istemiyor beni öyle yatakta bi sağ bi sol yapıp duruyoruz bakalım 🙈😃
Ela12 babyboy1 bizim kızda aynı canım yaa sığamıyor yeri daraldı eli ayağı sanki biyerden çıkıcak dışarı 🤭🤭
Zeynep89 Misskaynak cokk guzel bir duygu bazen konusuyorum konusuyorum karnimi seviuoum tam elimin oldugu yerden pit bitane vuruyor. Oyle olunca gozlerim doluyor bazen . Bazende cok sert vuruior insanin karninin sekli degisiyo ordan oraya ordan oraya.
Havvaplak Benimde 32+6 haftalığım ikiz çok ağırlarım olmaya başladı eşimin yardımı olmadan yatakta böle dönemiyorum
babyboy1 Ela12 aynenn 😬 sizinde bu aralar bebiş toplanıyor mu sık sık karnınız sertleşiyor mu acaba ?
Ela12 [bilinmeyen] hiç korkma gözünde büyütme herkesede kulak asma kimseden doğumla ilgili bişidinlemediminan herkesin tecrübesi kendine dedim bende doğururken öğrenirim dedim 15 yasından beri annesiz büyüdüm korku falan yok 🙄
FatmaEren [bilinmeyen] ayben canim benim devlette yapmayı düşünüyorum Zekai Tahir Burak hastanesinde Allah nasip ederse inşallah 🙏🙏 evet canim ilk bebeğim 😍20 yaşındayım Sen?