cansualisa Mavi_ada3 yaramaza bak sen😀😀😀 nerdeyse yolu yarılamısss göstermiyor😀🥰 Manşallah kuzum özelden başka çaren yok ya da detaylı
Symagklp Ben 26.haftamda detaylıya girdim devlette zaten 5 dakka sürdü sürmedi cinsiyet söylediler mi dediler ben bilerek siz ne görüyorsunuz dedim ben göremiyorum dedi işin içinden çıktı 😃
ilosmoms Melisakeskinn kız bana detaylı ultrasonda da söylemedi raporada baktım öyle bişey yazmıyor kafasından kasiklara kadar söyledi cinsiyeti söylemedi
Mavi_ada3 ilosmoms bu dr işi tamamen şans galiba kimisi devlette özel gibi muamele görüyor ben özelde bile ilgisiz Dr denk geliyorum bu hamileliğimde halen adam gibi boyunu kilosunu cinsiyetini sıvısını anlatan Dr denk gelmedim hep eksik sormasam kalk git diyecekler
ilosmoms Melisakeskinn işte ona da söylemedi rapora da baktım yazmıyordu doktora sonuç göstermeye gidince vericem bide bişey sormak istiyorum bebeğin kalbi ve midesi aynı tarafta dedi sizinde öyle mi raporda
Melisakeskinn ilosmoms bilmiyorum canım ben kendi doktoruma gösterdim her şey normal dedi mide solda olur zaten😂