Desasel12 ilaydaelcinn_1 https://mutluresim.com/images/2022/09/14/L7Vh9.jpg. Bana da bakabilir misniz
Bengum 19 haftam da devlet baktı ara da kordon var ama kız dedi 20 haftam da özele gittim kordon yoktu bariz belli erkek denildi 🤣
Fundaaaaa Mavi_ada3 biri sorunca şuan cinsiyetsiz diyorum hep 😄 yavrum yaa kıyamam biri de çıkıp %100 koz yada erkek demedi
Mavi_ada3 Fundaaaaa 😄 benimkinin abiside var ama o 13 haftada hemen göstermişti her gittiğim bacak havada yaramazlık pozları veriyordu şuanda öyle 😄
Fundaaaaa Mavi_ada3 hahaha bizim oğlanda öyle doktorumuz en son artık sizinki de göstermeye ne meraklı diye dalga geçmişti 😂
Ela344 Mavi_ada3 hep şey derler doktora gitmeden yarım saat önce tatlı yiyin sizde öyle deneyin isterseniz belki doğruluk payı vardır gösterir kendini bebiş 🥰
Mavi_ada3 Ela344 tatlı hiç hoşuma gitmiyor cikolatayida o yüzden yiyemedim vişne suyu içtim oda işe yaramadı
ilaydaelcinn_1 Baltopu2 oy maşallah ❤️🔥 kuzum erkek bence ama benim kızımın ultrason görüntüsüne o kadar benziyo ki , utanmasam kesin bu bebek kız dicem 🙊
Annesininportakali53 Mavi_ada3 sksjsk kuzum 29. Haftadayim öğrenemedim ne diyorsun🤣🤣🤣 benim ki hiç göstermiyor o yüzden hep kız dediler en son gösterdi erkek dedi bir doktor ama haftaya tekrar gidicem teyit ettirmek için görmeden inanmam😁