teachermom8 evet katılıyorum Allahtan başkası ne bilir ne de bildirir . Ama şöyle ki Allah bazı şeyleri bu hayatımızda bilimsel bilgiler ile bazı şeyleri ve bazı insanları bize vesile kalmıştır ben buna gerçekten de çok inanıyorum. Mesela şöyle düşünün ben üniversite mezunuyum ama 2 ay kapı kapı CV mi bıraktım ve dönüş pek olmadı ama birinin vesilesi ile kamu da çalıştım hemde çok güzel bir yerde ve inanın o kişinin vesilesi ile ve ALLAH DA ol diyince işe alındım. Ve Emel hanımın da yaptığı tam olarak bu. İnsanlar maalesef bu ince çizgiyi anlayamıyorlar . Ben hala da diyorum Emel hanım vesile oldu ve Rabbim de oldurttu ❤️ Bana ilk başta erkek dedi doktorum hatta sizin gibi ön yargılı oldum inanın ama şimdi de ne diyorum biliyor musunuz ? Bu hayatta aslaaaaaaaa bilmediğimiz şeyler hakkında ön yargılı olmamalıymışız. Bunu anladım dün. Çünkü sizin gibi düşünüp Emel hanımın kalbini kırmış oldum ve helallik istedim iyi ki de helallik isteyip özür diledim çünkü gerçekten de bana vesile oldu emeğini es geçemezdim. Ama aynı şekilde sizin gibi ön yargılıydım bende ama çok şükür artık bu ön yargımı da yenmiş oldum böylelikle. Bu hayatta her şey kısmet , vesile , nasip… Allah ol der ve olur ( kün fe yekün) 💜🤲🏻