Kızlarrrrrr bilenleriniz vardır. Benim elime geçen hafta pipili diye ultrason verildi . Ve %80 erkek dediler . Hatta erkek bu yA dedi doktorum. Ve şimdi az önce çıktım kesinleşti cinsiyetimiz KIZIMMMMMMM oluyorrrr . 2 oğluşumdan sonra bi de Allah’ın izniyle kızı tadalım çok istiyorduk eşimle ve instegramda adim_adim_annelikk sayfasını Allah’ımın vesilesi ile 1 sene önce gördüm takip ettim ve hatta tutan planlamalarla görüştürdü kendisi aşırı güvenilir bir site . Emel hanımla kız bebek için yola çıktık ve Haziran ayı için düşündüm ve ilk ayda hamile kaldım ve ilk ayda riske atmadan denemek istedim demişti ve gerçekten de tuttu . Gerçekten planlama konusunda kim derseniz EMEL HANIM derim. Allahım bana Emel hanımı vesile kıldı karşıma çıkardı ve ol diyince de oldu şükürler olsun 🥰 Dilerim darısı isteyenlerin başına olsun böyle bi mutlulukkkkkkkkkkk 💜💜💜💜 şimdi aşağıya pipi diye elime verilen ve benim asla kız demeleri için hiçbir şansımın olmadığını düşündüğüm ultrason resmini yükleyeceğim 🙈🙈🙈 Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun 😍 Emel hanımdan da gerçekten ben şahidim yumurtlama günlerim hep 16. Gün ve iki oğlumu da o gün yaptık erkek oldu kız için de Emel hanımın kendine haz ince çizgileri var ona göre yapıyor ama asla yumurtlama gününde olmadı … 🥰🥰🥰🥰

İşte bacak arası pipi diye verilen ultrason resmimiz de buydu. Ve ben bu resme baktıkça asla kız demezler diyordum 🥰🥰