Ebuli3454 Sddka1996 Ben hiçbirşey yapmadım hastaneye de 50 tane çikolata alıcM o kadar hediyelik bile yaptırmadım gerek yok bebek görmeye gelende lohusa kadının evine bir zahmet yemeye içmeye değil hal hatır sormaya gelsin. Hiç uğraşma bence
alonee Sddka1996 ilk doğumum 40 ı çıkana kadar kimseyi kabul etmedim. Alınan alınsın alınıp küsen bile oldu asla önemsemedim. Hem lohusalık hem etraf mikrop kaynıyor ikinizinde dikkat etmesi gereken bi süreç. Sonrasında gelen olursa iki çeşit en fazla hazırlarım zaten bebekle ilgileniyorsun gün boyu vakit yok 💁🏻♀️
teacherozlem Sddka1996 yeni doğum yapmış birinden ikram beklenmez biz şahsen doğum yapan arkadaşımıza giderken hepimiz bir çeşit yapar öyle giderdik ki hemen de gidilmez kendini toparlasın 40ı çıkşın sonra gidilir
zamaneannesi80 Sddka1996 ilk bebeğim olacak kasımda.. ikramlık bişey düşünmedim valla 😂 ona gelene kadar bi sür telaşem var zaten.. çay kahve yanınada hazır aparatif bişeyler yeterli.. zaten tekim kimse olmayacak evde bide milleti memnun etmeye uğraşamam 😂
melisa_dzgn61 Sddka1996 bence bir şey hazırlanmamalı çünkü sonuçta bu bir Bebek ziyareti akşam yemeği ya da herhangi bir davet değil bebeği görmeye ve senin nasıl olduğunu görmeye geliyorlar.
melisa_dzgn61 Sddka1996 ama tabii ki de şöyle bir şey var şimdi eğer ki benim ilk gebeliğim şu an doğum tarihim eğer belli olursa kayınvalidemle eltim bir gün önceden tatlı içecek ikramlıkları hazırlayacaklar ki zaten ben diyorum ikramlık olmasa bile bu bir davet değil bu bir hasta ziyareti
Deletedmom_110 Sddka1996 Bişey hazırlamayı bırak ben misafir kabul etmiyorum kız bırak iyi mi diyecekler zannediyorsun minicik bebeğinle yorulduğunla kalacaksın yemek yemek isteyen dışarda yer gelir şahsi düşüncem
Ebrulimomm Sddka1996 benim de annem tatlı yapacak yanına çay kahve yeter yani o da usülden gelene ufak da olsa birşey ikram edilir diye , yoksa börek çöreke hiç gerek yok gün değil bu sonuçta canı isteyen gelirken kendi yapsın getirsin biz de yeriz valla 😃
Ebru_cekin06 Sddka1996 ben 40gun telefonumu bile acmak istemiyorum çünkü hasas bi doneme her boka karışıyorlar gerek yok 1sy sonra gormeeye gelen gelir ilkinde yanlis yaptim heryerde paylastim oglumy 40 ciktiktan sonra bunu payalsmiycam bile gormek isteyen gelir görür