Marpling Tuna canım aynı şeyi yasadım amerikaya gitti.sıan kıcagımda emİriyom şükür.ömrümden ömür girmişti.ense burun normal se bişey olmaz inş
Tuna Marpling 4 doktora gittim dördüde normal dedi trisomy değerim 1/193 çıktı 😔 Çok korkuyorum. 16 aylık kızım var ,eşim hakkaride 2 sene, napıcam bilmiyorum. Hayırlısıyla bi sonucu alabilsek 😔
Marpling Tuna canım benimde 1/190 çıktı inş güzel haber alcaksın ikili sadece olasılık biliyor sun demi tanı degıl bişeycikler olmaz güzel haberlerlerini yaz
asoplavix İnan’ın o haftalara kadar sizin gibiydim. Sonra o haftaya gelince ikili testi reddettim. 14. Haftadan sonra da Bidaha aklıma bile gelmedi
Glsm3443 Tuna benimde 176/1 risk çıktı ama birşey yaptırmadım çok da güvenilir değil o sonuçlar ben inanmıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Sedef2 Glsm3443 bende de 175/1 risk çıktı 2. hamileliğim ilk kızımda bu değer 3000/1 haliyle çok stres oldum kromozom analizini de yaptırmak istemedim iyi düşünüyorum inşallah iyi olur yarın detaylı ultrasonda baktırıcam
Tuna Sedef2 benimde ikinci hamileliğim kızımda herşey iyiydi . Allah nasip ederse şimdi de oğlum olucak . Cinsiyetini öğrendiğim gün riskide öğrendim yıkıldım .