izobellaaa-_- YvonneArwen hepsi buradadan canım kurulumu zor oldu maalesef eşim mobilyacı olduğu halde zorlandı ama çok güzel beşik çok sağlam anne yanı oluyor
Deletedmom_2 izobellaaa-_- yatakodaniza mi yaptiniz odasini yoksa ayri bir odaya mi? Ben yatakodama yapmayi dusunuyorum odasini agladiginda falan hemen kucagima alayim diye. Sizce 🤔🤔
izobellaaa-_- Deletedmom_2 kuzum aynen yatak odam çok geniş neredeyse bi oda kadar yer boştu yanında zaten küçük olacağı için yanımda olacak 😀🧿😊
Kalbim59 izobellaaa-_- merhaba odanız öok güzel Seray mobilyada bu bebek beşiklerini gördüm montessori çok hoş nasıl memnunmusunuz bende beyaz rengini düşünüyorum
izobellaaa-_- Kalbim59 canım dolap kapakların da sıkıntı oldu tam ayarlayamadı eşim biraz sert oldu ama genel olarak beşikkkk taşş gbiii iyiki almışım diyebilirim yAni setay mobilya galiba
Kalbim59 izobellaaa-_- benim bir oğlum var şimdi ikinciye hamileyim aynı odayı paylaşacaklar oğlumun odası grili beyazlı montessori birde bu yataktan tek alırım cinsiyetine göre
PapatiA Deletedmom_2 ben oda yapmadım bır sure de yapmıcam hem tozu pisi hemde bebekken hemen kullanamıcagım ıcın boş odam suan çamaşır odası gıbı sade Bı tane dolap gelıcek eşya ıcın
Deletedmom_2 Merve06- canim solda tikla resim yukle yaziyor oraya fotografi atip alttaki linki kopyala buraya yapistir direk 💖
Papatyapkr Prensesaysima ayy maşallah barekallah içi dolu olsun sağlıkla büyüsün içinde biz de kızımız için Aysima ismine niyet ettik 4 yıl önce🥰🌸💕 iki ay sonra bize de Aysimamıza kavuşmak nasip olur inşallah 🤲🏻
Prensesaysima Papatyapkr amin inşallah çok çok teşekkür ederim Rabbım sizinde sağlıkla kavusmanizi nasip etsin inşallah. 🥰 evet her duyan çok beğeniyor bu ismi okadar naif kibar geliyor ki kulağı isimleri gbi güzel olsunlar inşallah 🥰🤗🤗