Deletedmom_2 Hadi kızlar odası hazır olanlar bebiş odalarını atsinlar. Bize de fikir olmuş olur dizayn konusunda 💖💖😊
Prensesaysima Deletedmom_2 Odanın açısı bütün almak için uygun olmadığı için tek tek attim Bilerek büyük aldım dolabi ilerdede kullansin diye. Çocuk odası tarzı yapmak istemedim 2. Çocuk olursa oda kullanır ilerde hem
izobellaaa-_- Deletedmom_2 37 haftalık oldum herşeyi hazır ama hastane çantasını hazırlamayı üşeniyorum 🤦🏻♀️😀
PapatiA Deletedmom_2 ben oda yapmadım bır sure de yapmıcam hem tozu pisi hemde bebekken hemen kullanamıcagım ıcın boş odam suan çamaşır odası gıbı sade Bı tane dolap gelıcek eşya ıcın
Deletedmom_2 Ayyy nolur atin bazen cok güzel cok zevkli annisler goruyorum kaydediyorum hep resimleri ben de bu tarz yapayim diye 😊😍
Sevgiiss Herkes beklemede atan yoo kızçeler 😂😂 bende bekleyim 3 4 aya taşınıp oda yapacağım miniğime 💙😂😂
SahrasMom311216 Bende bekliyorum atın kızlar benim bebişim daha küçük 14+4 odasını hazırlamadık daha 😅
Deletedmom_2 SahrasMom311216 benimki de o kadarlik ama anca toplariz bence simdiden almaya başlasak 🤭🤭🤭 çok sey var alinacak yeni bi insan geliyo dünyaya kolay mi🤣
Deletedmom_2 Prensesaysima canim ismini cok begendim bebisin aysima saglikla gelsin maşallah çok guzel olmus unicornlu yastigina bayildim😍
Papatyapkr Prensesaysima ayy maşallah barekallah içi dolu olsun sağlıkla büyüsün içinde biz de kızımız için Aysima ismine niyet ettik 4 yıl önce🥰🌸💕 iki ay sonra bize de Aysimamıza kavuşmak nasip olur inşallah 🤲🏻
Deletedmom_2 izobellaaa-_- maşallah allahim ağliyicam cok güzel. Saglikla gelsin cok begendim canim mükemmel olmuş 🥰🥰
Deletedmom_2 izobellaaa-_- ismine de baktim hemen adem atlas saglikla gelsin çok klas bi odası var şimdiden 🥰🥰
YvonneArwen izobellaaa-_- ben de bundan alcaktım sen nerden aldın hepsi burada mı trendyol mu kolay kurdunuz mu
Kalbim59 izobellaaa-_- merhaba odanız öok güzel Seray mobilyada bu bebek beşiklerini gördüm montessori çok hoş nasıl memnunmusunuz bende beyaz rengini düşünüyorum
izobellaaa-_- Deletedmom_2 sağol kuzum yerim olmadığı için bu kadar yoksa halı vs daha güzel olabilir di şükür 🥰😊😀
izobellaaa-_- YvonneArwen hepsi buradadan canım kurulumu zor oldu maalesef eşim mobilyacı olduğu halde zorlandı ama çok güzel beşik çok sağlam anne yanı oluyor
Fatma32 YvonneArwen bizde bu modelden dolap+şifonyer olarak vivense üzerinden aldik kurulum ücretsizdi.