Humannrle Hilal1407 bugün 14. Günüm işte canım geçen ay iğnenin 17. Günü ölmüştüm bakalım inşallah olmam 🤲
Humannrle Bilge-96 aynen hayalet bi çizgi vardı sonra kurusun diye camın önüne koydum hem sonu sarardı hemde o çizgi daha da hayalet oldu
Suna2006 Humannrle eğer iğnenin etkisi yoksa kuruma çizgisi yarım saat sonra çıkmaz bir kaç saat geçmesi gerekiyor çatlatma iğnesi olmadığından emin olmak için ya kan ver yada 15 gün tekrar test yap
Humannrle Suna2006 iğnenin etkisi 10 güne gidiyor demişti doktorum ben 13. Gün yaptım ben en iyisi adetimi bekleyeyim canim
Humannrle myangelson aynen geçen ay çok fazla adet belirtilerim vardı şuan hiç bir belirtim yok hatta aksine hiç hiç bi belirtim yok
myangelson Humannrle bende de adet belirtileri vardı hep olmadı sanmistim hamilelikmis herkeste farklı oluyor işte
Humannrle myangelson aynen öyle vallahi psikolojik belirtilerde olabiliyor ya bazen onun gibi herşey karmakarışık şuan bende 😂
umut123_ Humannrle benim testimde böyle adete 2_3 gün var 5 dakikadan biraz sonra çıktı. Herkes olduğunu söylüyor ama siz de tekrar edin mutlaka çünkü çizgi gözle görülüyor var gibi ❣️