Humannrle Test yaptım 5 dk içinde hiç bi çizgi yoktu çok üzüldüm geldim tekrar yattım 35 dk sonra bi daha testi alınca böyle görünüyordu lütfen yardımcı olun kuruma çizgisi mi yoksa sizcede hafif pembelik var mı 😭😭
myangelson Humannrle yarın tekrar dene bence bir de testin prospektusunde kaç dk yazıyorsa o kadar bekle bence bazıları 5dk diyor bazıları 15-20 dk sonrası gecersizdir diyor ona göre tekrar bak bence
Suna2006 Humannrle eğer iğnenin etkisi yoksa kuruma çizgisi yarım saat sonra çıkmaz bir kaç saat geçmesi gerekiyor çatlatma iğnesi olmadığından emin olmak için ya kan ver yada 15 gün tekrar test yap
ecemozen 15 dakika beklemen gerekirdi canım. Bence kuruma çizgisi değil. Benim de böyle olmuştu kanda 40 çıkmıştı yarın tekrar test yapın
Humannrle myangelson 5 dk içinde diyordu işte ama 5 dk içinde yoktu yarim saat sonra biraz var gibiydi flash tutunca görününce biraz heyecanlandım ama inşallah kuruma çizgisi değil-dir
myangelson Humannrle inşallah değildir yarın bı kan verip kesinlestir durumu olmazsa benim de 14. Günü test yaptım silik çıkmıştı ama belli bı siliklikteydi hemen idrarı damlatir damlatmaz olmuştu kan verdiğimde 133 çıkmıştı. Hakkında hayırlısı olsun canım 🤲🏻🌸
Humannrle Bade0022 evet kuruma değildi sonra kurudukça sarartı ilerleye ilerleye uca gelince o hafif çizgi daha da silik oldu hiç birşey anlamadım 🙄
myangelson Humannrle şey deniyor çatlatma iğnesi yapıldığı zaman 14. Gün adet olunuyor falan deniyordu ama bilmiyorum bende gebelik olmuştu ama çoğu kişiden öyle duydum