kalbiminpariltisi belkı streste etkılıyor olabılıyor canım gercekten stres sıkıntı psikolojik olarak etkılıyor sonucta doktorun sıkımtı yok demıs kalabılırsın demıs gercekten akısına bırakmayı dene ben bunun canlı ornegını bırebır yasadım cok yakın arkadasım vardı 1 seneden sonra korunmayı bıraktı cocuk planlamaya basladı 1 sene gectı hamıle kalmayınca stres oldu doktora gıttı herseyı normaldı kılosu vardı bıraz doktor buna kılo vermeye calıs dedı yınede moralını bozmadı dıyete basladı ama yok dıyetle de bır turlu kılo veremıyordu gercekten azmettı ama en son mıde amelıyatı oldu cok hızlı bır sekılde kılo verdı aslında cok kılosu yoktu ama yınede amelıyat oldu sonra 6 ay kadar zaman oldu tekrar denemeye başlayınca baktı sonuc alamıyor ıstanbulda cok ıyı bır doktor arastrdı randevu aldı kredı bıle cektı muayeneydı testlerdı vs derken artık akısı a bırakmıs kafası o kadar rahttıkı dırek tup bebege baslayacaktı ama noldu bılıyormusun kendınde bır takım degısıklıkler farkettı cok umıtlı deıldı ama test alıp test yapmıs ve hamıle o kadar cok soka gırdıkı agladı resmen test yanıltır dıye gıdıyor doktora orda bakıyorlar gercekten hamıle dogum bıle yaptı oglusu oldu sımdı 2.5 aylık gerckten onunda agzında dırek cıkan sey hıc bır sorunum yoktu demek ko tek sıkımtım beynımde bıtırmem gerekırmıs uzerıne dusmemem gerekırmıs Rabbım verecegı vaktı bılıyormus dedı . Haklısın gercekten ınsan bıran once olsun ıstıyor o duygyu tatmak ıstıyor Rabbım ınsallah en kısa zamanda sanada nasıp edr cnm🙏☺️