Burcumstk Feyzus canım ayın 6 sında gittim en son 3200 olmuştu yarın yine gidicem bakalım kaç oldu 🤷♀️
Nesli3504 Edabykl bende sezeryan düşünüyordum sonra dediler keyfi sezeryan olmak günahmış öyle dediler
Edabykl Nesli3504 ya ne alakasi var canim saglikli dogsunda ister keyfi ister zorunlu o kada gunahtan bu gunahsa bilmiyorum 🙈😂
Edabykl Nesli3504 yok ya annelik en kutsal seydir nasil dogurursan dogur bir anne dogum aninda ister normal ister sezeryan olsun asla gunah islemis olmaz
Edabykl Nesli3504 Ben yapamam yani kendimi biliyorum cesaretim asla yok ufacik olsa belki yapardim ama yok panik bir insanim normal dogum kolay gecende var ama zor gecenlerde travma kaliyo cidden o travmayı yasamak istemedim
Edabykl Nesli3504 ya kişiden kisiye değişiyor iste bilemiyosun bazilari hemen doguruyo acikligi cok olduğu icin bazisida doguramiyo cok aci cekiyo ha bide normal dogumu deniyo olmuyo ustune sezeryana aliyolar o da kotu
tombul0bebek Fasulyeninannesi Oelrlrkmemdmd 37. Haftada olunca sağlıklı mı acaba merak ediyorum da heryeri gelişmiş oluyor demi küvöze gerek kalıyor mu