Rnaslh Allah kurtarsın insallah kilosu nasıl acaba bugünkü verdi sezeryan gununu

Rnaslh aynı gün olcaz babada öyle dedi doktorum benimle haftan aynı

Edabykl bende sezeryan düşünüyordum sonra dediler keyfi sezeryan olmak günahmış öyle dediler

Nesli3504 ya ne alakasi var canim saglikli dogsunda ister keyfi ister zorunlu o kada gunahtan bu gunahsa bilmiyorum 🙈😂

Ne kadar solunum desteği verildi acaba geldi mi hemen yanınıza

Nesli3504 yok ya annelik en kutsal seydir nasil dogurursan dogur bir anne dogum aninda ister normal ister sezeryan olsun asla gunah islemis olmaz

Edabykl bir yanımda normal doğum istiyor ama yapabilir miyim diye düşünüyorum

Feyzus canım ayın 6 sında gittim en son 3200 olmuştu yarın yine gidicem bakalım kaç oldu 🤷‍♀️

Nesli3504 Ben yapamam yani kendimi biliyorum cesaretim asla yok ufacik olsa belki yapardim ama yok panik bir insanim normal dogum kolay gecende var ama zor gecenlerde travma kaliyo cidden o travmayı yasamak istemedim

Nesli3504 ya kişiden kisiye değişiyor iste bilemiyosun bazilari hemen doguruyo acikligi cok olduğu icin bazisida doguramiyo cok aci cekiyo ha bide normal dogumu deniyo olmuyo ustune sezeryana aliyolar o da kotu