GulshanMammadova Selam kızlar. 2ci doğumum. İlk çocuğun 38+2de 7-8 saatlik sancıdan sonra doğdu,dikişli doğum oldu. Şimdi 39+1 haftayım 10gündür adet ağrıları var gelib gidiyor. Ama doğumdan tık yok. 2ci doğum kolay oluyor mu gerçekten? Sancı ağrı azmı oluyor?
Ask_hosmus GulshanMammadova benim ilk doğumum 12 saat sancı çektikten sonra 10, 15 dk içinde doğurmuştum, 2. Doğumum da 2 saat sancını sonunda 5 ya da 10 dk içinde doğurdum ve dikişsiz daha kolaydı ☺️
hunilimom GulshanMammadova ben ikisini de suni aldım ikisi de 5-6 saat sürdü 15 dk doğum oldu benim ıkınma sürecim ikinci de daha zordu sanki bebek küçüktü çok yorulmuştum ama daha kolay benim suniyi az hızlı taksalardi valla 1 saatte dogururdum
Ask_hosmus GulshanMammadova 2.doğum da açılma daha hızlı ilerliyor, benim 6:30 da düzenli sancılarım başlamıştı 10 gibi hastaneye giriş yaptım 8 cm di açıklığım
SutlacimiYedimmiBen GulshanMammadova sanci süresi az oluyor hzili ve kolay oluyor bnm öyle olmustu yani
SutlacimiYedimmiBen GulshanMammadova ikincidede dikis atılabiliyor bnm bebek 4 kilo üzeriydi kesi atildi
SutlacimiYedimmiBen GulshanMammadova canım benimde ilki uzun sürmüştü suni ile birde prematureydi bebeğim ikinci kendi sancimla oldu toplamda 3 saat sürdü sancim gittiğimde 9 cm acilmam vardi 15dkda doğurdum çıktım
SutlacimiYedimmiBen Ask_hosmus bnde seviyorum normal doğumu maddi imkanım olsa 2 tane daha dogururdum
Duygunas GulshanMammadova oğlum kendi sancımla 39 hafta da geldi şuan 39 +5 hamileyim ve tık yok çatı muayenesi oldum doğumu tetiklesin diye de 2 gündür sadece sarı sümüksü akımtı hafif afro dışında bişey yok kolay oluyor diyorlar sözde 2. Hiç öyle değil bnce
Ask_hosmus SutlacimiYedimmiBen heee amaan sıkma canını Allah hayırlısı neyse onu versin, benim eşim 3. Doğumu görmücekti hayırlısını istedim Allahtan bak adam hala yanımda 😂 o yüzden hakkınız da hayırlısı olsun Allah yardım eder emin ol ki 🌸