Eddakayaa Burda son ikili sayılara düşenleri görünce acaba bende o zamanlara gelebilcekmiyim diye düşünürdüm. 😂 Sonn 91 gün kaldı 🙏 Zaman çok hızlı geçiyor. Hemen doğsun istiyorum bı yandanda doğum yapmaktan korkuyorum sizde durumlar nasıl anneler ❤️
Hlalcg Eddakayaa camım benimde son 90 biran önce hayırlısıyla bebeğime kavuşmak istiyorum , ama sonra aklıma doğum geliyor tüm keyfim kaçıyor şimdiden doğum korkusu sardı
Papatya1997 Eddakayaa 99 u görünce ne zaman 80 70 60 olacak dıye beklıyorsun 😂😂😂 ben 99 üstüne hıc bakmıyordum sımdı gözüm takılıyor sayı düşmüyor gıbıme gelıyor 😂😂😂
Eddakayaa gazetecimom Rabbim hepimize sağlıklı sıkıntısız doğum nasip etsin inşallah ❤️🙏 sizin minik günleri baya azaltmış
Eddakayaa Hlalcg valla al benden de o kadar rüyalarıma giriyor bazen 😂 diyorum Allah’ım ben nasıl doğurucam sonra diyorum kız herkes doğuruyor sende yaparsın bı cesaret geliyo hemen gidiyo😂
PapatiA Eddakayaa İşte hala az kalmış gibi gelmiyor inanasım gelmiyor daha doğrusu Düşündüğümde de Doğum olayı korkutuyo 😀😀😀
Eddakayaa PapatiA karnımızdayken sevmesi kolay geliyo bakalım nasıl dogurucaz😂 kucağımıza alınca bütün herşeyi unuturuz ❤️
Hlalcg Eddakayaa valla aynısını ben diyorum millet kaç tane doğruyor ne var sende yaparsın diye o an bi ferahlama yarın yine aynı korku devam 😂
PapatiA Eddakayaa ben geçen nst için doğum hane bölümüne gırdım karşı odada o masayı gördüm kalbımın atışı degıstı yemın ederım bak gercı cevremdekıler sancı felan geldımı sen onu görmezsin diyorlar hep ama yok abi işte düşününce içinden çıkılmıyo yok 😀😀
beste33 Eddakayaa 5 gün önce çatı muanesi oldum erken doğum riskim var 1 parmak açıklık varmış 4 gün hastanede kaldım sukur suan biraz iyiyim ama çatı Cookda korkulacak bise değilmiş merak etmeyin
Papatya1997 Eddakayaa aynen 😂😂 en başta satı çok dıye bakmıyordum sımdı bakıyorum bakıyorum aynı duruyor 🤭🤭🤭 18 ken falan bı 20 lılere gelseydım dıyordum Sımdı 30 u görsem diyorum Ki suan 29 haftalığım Sımdıde dıyorum kı ne zaman 35 falan olucam 😂😂😂
1bsra Son 32 ama daha erken gelicek gibi benim oğlum bugün isteseydim suni sancıyla doğuma alıcaklardı ama beklesin biraz daha