Kızlar sabah post açmıştım doğurup geliyorum diye, şükürler olsun doğurdum ama bebeğim yanımda değil, biraz solunum desteğine ihtiyacı varmış 4 saattir bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🙏🏼
Aslında erken doğmadı 39+4 de geldi güzel oğlum, gelmeye niyeti yoktu ancak sabah düzenli sancılarım başladı, nişanım geldi ama açılmam yoktu. Kontrolümüz vardı zaten, doktorum sancıların var ancak yeterli değil bi süre sonra yorar doğum için güçlü olmaz o yüzden takviye verdi (söylemek istemiyorum Allah korusun kimseye örnek olmasın benim doktorum kendi önerdi)
Neyse ondan sonra sancılarım artmaya başladı, suyum da gelince baya bacaklarımdan akacak kadar (saat 4 civarı) hemen hastaneye gittik ve açılmam 5 cmdi. Orda sancı hissetmedim desem yeridir gülüp oynuyordum 😍 sonra bi anda sıklaştı nasıl olduğunu ben de anlayamadım ve saat 7 bucuk-8 civarı çok şiddetlendi açılmam da 8 cm di.
8 gibi dogumhaneye aldılar (bu detaylara girmek istemiyorum kızım cok kolaydı ancak bu erkek gerçekten zorladı)🤷🏻♀️
Sonra ıkınma ıkınma ıkınma veee bebeğim geldiii 🙏🏼🧿 bütün acı bi anda bitti gitti..
Ancak solunum sıkıntısı nedeniyle şu an yanımda değil, en kısa sürede kavuşmak için dualarınızı bekliyorum, Rabbin herkesin yardımcısı olsun. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ne olur 💙