Kiwi12 Hdy1344 selamın aleyküm 8+6 olduk bugün bizde mide bulantıları şiddetli şekilde devam yemek düşündüğümde bile midem bulanıyor ama kusma yok
Bade0022 Hdy1344 herseysen tiksinir oldum buz dolabı acamıyorum sabah kalkıyorum ikindiye kadar elim ayağım titriyor yığılıp kalıyorum gecede tuvalete gitmekten uyuyamıyorum
2MinnakAnnesii Hdy1344 🤚ayy bu hamileligim cok zor 8+5 ama ögrendigim gunden beri mide bulantısı istahsızlık yorgunluk beni bitirdi.su icsem midem bulaniyor.
Hdy1344 tazecikannee bende sabahları oluyor ama kusamıyorum canım😞 bide gece uyumadan önce hafif oluyor
yankiyaren tazecikannee 13 haftalık gebeyim sabahları bendede oluyordu çift yastıkla yatmaya başladım gece uyumadan bol su içtim bu şekilde çözdüm öneririm🥰☺️
Nurr_22_22 Hdy1344 doktorunuza söyleyin bulantı ilacı veriyor bende 3 ay bisey yoktu 4 ay bulantilarim başladı şimdi ilaç kullanıyorum
tazecikannee Hdy1344 bende hep oluyor mide bulantısı ama geceleri hep kusarım o da arada sarı kusma denilen Allah yardımcımız olsun yeter ki bebişler iyi olsun
Hdy1344 Nurr_22_22 evettt kesinlikle yoksa gece gündüz uyuyamazdık. Gerçi yine bir türlü uyuyamıyorum uykusuzluk hali var
Zeynepcelik45 Hdy1344 o zaman iyi bebeğim iyi olsunda her acısını çekmeye razıyım rabbim inşallah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasin en kısa zamanda 😊
Hdy1344 yankiyaren iyi geliyor mu peki bende su içiyorum sürekli ama çift yastıkla uyumuyorum alçak yastık benimki yüksek yastıkla mı uyumalıyım ??