Ankarada doktor?
Hacettepeye gidiyorum ikinci hamileligim ilkinde orada bir prof. Doktora takipli gidiyordum çok memnun kaldım.. tekrar tercih ettim
@Duygumert bende bi oraya gidip ona göre karar vermeyi düsünüyorum lokman hekimde dogum paketine 8750 dediler bakalım
@hzl040823 sincan şube icin söylediler bugün
Zeymel ben güven hastanesinde Sedef ramoğluna gidiyorum. Doktordan ziyade abla gibi yaklaşımı var insanın içini her türlü konuda çok rahatlatıyor. Ankara’ya yeni taşındım bu doktoru bulana kadar bir kaç doktor değiştirdik ve ilk hamileliğim merakım korkularım vs oluyor hepsini güzelce açıklıyor. 33+1 deyim 20 den beri devam ediyoruz Sedef hanımla
Makke yok hayır bi daha gitmedim oraya hacettepede prof. murat gültekin var ona gidiyorum hastanede gebe takibi yapmadığı icin kliniğine gidiyorum bizde paket almış gibi bi sey olduk hemen hemen lokman hekimle aynı fiyata geliyor oparatör doktora gitmektense profösör daha iyidir diye düsünerek hareket ettik🥰
Zeymel hica artık klinikte değil dediler ama doğru mu? Hacettepe de bakıyormuş gebelere de.
Analikonline bize öyle bi mesaj gelmedi bilmiyorum program degiscek bazısına klinikte bazısına hastanede bakacagim demisti ama simdi ne oldu haberim yok ayın 4 üne klinikte randevumuz var öyle bi sey olsa iptal edildi diye söylerlerdi heralde