Hacettepeye gidiyorum ikinci hamileligim ilkinde orada bir prof. Doktora takipli gidiyordum çok memnun kaldım.. tekrar tercih ettim

Zeymel lokman Hekim hastaneleri doktorlarından genel olarak memnuniyet çok fazla zaten

@Duygumert bende bi oraya gidip ona göre karar vermeyi düsünüyorum lokman hekimde dogum paketine 8750 dediler bakalım

@Ozlemm71 tekrar aynı sorunları yasamak istemiyorum bütcem yettiğince düzgün bi hastane en önemlisi doktor arayışındayım

Zeymel hocamızın çukurambar da kliniği var anlaşmalı olduğu özel hastaneleri de iki çocuğumuda onda doğum yaptım İnternete yaz bak yada gidip görüş o kadar memnun kalırsın ki ne olursa olsun önce Allah sonra güzin hocam işinde o kadar iyi

Ozlemm71 ben zaten Elif hoca için lokman hekime gittim çevremdeki insanların doktoruydu herkes memnun kaldı. yıllık izinde olduğu için irade hanıma gittim

Zeymel ben güven hastanesinde Sedef ramoğluna gidiyorum. Doktordan ziyade abla gibi yaklaşımı var insanın içini her türlü konuda çok rahatlatıyor. Ankara’ya yeni taşındım bu doktoru bulana kadar bir kaç doktor değiştirdik ve ilk hamileliğim merakım korkularım vs oluyor hepsini güzelce açıklıyor. 33+1 deyim 20 den beri devam ediyoruz Sedef hanımla

2 ay sonra

Zeymel devam ediyor musunuz özgül hanıma bende ilkkez gittim emin olamadım dogum pketi aldım birde memnunmusunuz

Makke yok hayır bi daha gitmedim oraya hacettepede prof. murat gültekin var ona gidiyorum hastanede gebe takibi yapmadığı icin kliniğine gidiyorum bizde paket almış gibi bi sey olduk hemen hemen lokman hekimle aynı fiyata geliyor oparatör doktora gitmektense profösör daha iyidir diye düsünerek hareket ettik🥰

Zeymel yaa bizde lokmandan aldık cayamayızda hakkımızda hayırlısı olsun inşallah böyle çok ilgili gibi duruyor ama degil sanki ya emin olamadım o güveni veremedi bana sanki eminde degilim bir kere gittim ama 😊 haftaya tekrar gidicem olmazsa degişiklik yaparım hastane içinde diye düşünüyorum

Zeymel hica artık klinikte değil dediler ama doğru mu? Hacettepe de bakıyormuş gebelere de.

Analikonline bize öyle bi mesaj gelmedi bilmiyorum program degiscek bazısına klinikte bazısına hastanede bakacagim demisti ama simdi ne oldu haberim yok ayın 4 üne klinikte randevumuz var öyle bi sey olsa iptal edildi diye söylerlerdi heralde