Deletedmom_2 ogx aşırı silikonlu bi şampuan, kullanırken yumuş yumuş oluyo saçım diye sevinirdim meğer silikondanmış.
Ben şampuan olarak; Kerastase Nutritive Bain Magistral veya Missha Scalp Therapy Shampoo kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır ikisi arası dönerim memnunum.
Saç kremi; duştayken kullanmazdım gel gelelim komple açılan saçımı koyuya boyatıp 3 ay sonra tekrar açtırınca saçım yıprandı döküldü hatta vazı yerleri ufak ufak kopmuş aşırı üzüldüm çünkü her türlü işlemden sağ çıkan sağlıklı saçlrım vardır bu sefer içine etmişim asdfgh. Yine Kerastase Blond Absolu Cicaflash Saç Bakım Kremi kullanıyorum sarı olduğu için, aşırı iyi geliyo bununla devam.
Duştan çıkınca sıvı saç kremi ve saç yağı olarak yine canım Kerastase Aura botanica essence d’eclat saç bakım spreyi & Kerastese Elixir Ultime Oleo Complexe Bakım yağı kullanıyorum
Saça çok bi şey yapmayı sevmiyorum saçla uğraşmayı da sevmiyorum, yıka bakım yap kurut, hele son açma boyamadan sonra çok cılız kaldı dökülmelerden, kışa kadar toplarlarım diye umuyorum