yorumcuanneniz Bu haftalarda şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı ? Neden olur acaba Randevum 19 ‘ unda gözlerim bile zonkluyor :(
Merveclnk yorumcuanneniz benim de öyle 17+4 üz 3 4 gündür böyle hoş benim hep vardı ilk haftalarda da hormonlardan kaynaklandığını söylüyorlar.
Ozlemiskndr yorumcuanneniz havalardan olabilir bende 10 haftalığım 3 gündür baş ağrım var rüzgardan büyük ihtimalle
BBuseY Dolunay mı ne etkisi vardı ya valla kime sorduysam hepsi baş ağrım var diyordu iki gün bende yaşadım hatta 😀😀
Merveclnk yorumcuanneniz bence dengesiz uyumaktan da olabiliyor hamilelikte genelde çok uyuyoruz ya çok uyuyunca da benim başım ağrıyor ya da bir uyanıp bir uyuyunca da oluyor, belki de yastiginiz da sert olabilir . Ama yine de tansiyon da takip edin tabiki de 🙂
Melisduman yorumcuanneniz ah inşallah daha erken kesilir🙏 Bnde migren vardı ondan dolayida uzun sürmüş olabilir.
Aygul_8403 Bende 18 haftalığım haftada 3 4 kez çok şiddetli baş ağrısı cekıyorum parol içiyorm hiç ağrı devam ediyor biraz şiddet azalıyor birde tülbentle başımı sıkıyorum oda hafıfletıyor
Merveclnk yorumcuanneniz olabilir ben öyle oluyorum bugün saçma sapan uyudum mesela geçmedi Bi ağrım parol içsen Bi ise yaramıyor içmesen de olmuyor işin içinden çıkamadım valla .