ZeynepKaya27 Merhabalar, normalde mersine gidiyordum. Ama şimdi eşimin işi dolayısıyla devam edemeyeceğim izin alamadıgı için artık. Tarsusta doktor önerebilir misiniz bana ? :( 35+2 yim.
Ballkusum_33 ZeynepKaya27 Tarsus özel kadın doğum hastanesi. Dr. Ahmet Çetin Dirgen. Var ama bı hafta hastanede olamaycak aynı yerde Banu Gülen Tek var o da iyi doktor ben hep ona gittim 22 haftadan sonra Ahmet beye geçtim
Melihinannesi ZeynepKaya27 Kesinlikle MMT Amerikan Burcu Yücesoy kadın doğum hastanesi kötü bence aşırı kalabalık ve doğum ücreti daha fazla ayrıca yenidoğan yoğunbakımı yok
sedaa- ZeynepKaya27 Özel Kadın doğum hastanesinde Mehmet Ürkütür 🥰 Aşırı pozitif bir doktor hiç tereddüt etmeden mesaj atabilirsiniz bunun güvenini size kendisi veriyor zaten
ZeynepKaya27 Ballkusum_33 Emel hanım nasıl acaba hiç duydunuz mu? Birde Ahmet beye geçme sebebiniz neydi ? banu hanımdan memnun kalmadınız mı? Ve normal dogum yanlısı mı acaba ?
Ballkusum_33 ZeynepKaya27 Emel hanım da çok iyi hatta eşim ona gitmemi istiyor da şuan aradayim. Banu çok iyi ama ben riskli gebelik var diye çok stres altına girdim sorularimla psikolojimle kadını bunalttim galiba farklı bı fikir sahibi olmak için Ahmet beye geçtim ama 24 haftadayim daha moralim bozulunca değiştiriyorum Ahmet beye iki defa gittim bakalım ilerleyen zamanlarda bakacam artık ☺️
-MinikveAnnesi- ZeynepKaya27 ben emel hanımda takipliyim başından beri tamamen normal doğumu destekleyen bunun için eğitimler veren bı doktor çok memnunum
ZeynepKaya27 Ballkusum_33 anladımm :) hepside iyi diyorsunuz o zaman :)) peki muayene ücretleri nasıl acaba ? :)
Ballkusum_33 ZeynepKaya27 Aynen öyle üçü de çok ilgili. SGK varsa 200 yoksa 250 TL ödeme yapıyorsunuz bı muayene bı kontrol oluyor