CANAN KARATAY ŞEKER YÜKLEME YAPMAYIN DIYOR!!!
Soruyorumm kesinlikle 👏🏻👏🏻👏🏻 Yıl olmuş 2022 hala şeker yüklemesi yaptırmayın diyen cahil bir kitle var allahım inanamıyorum ya💆🏻♀️ bunca kadın doğum doktoru yanlış bir şey mi tavsiye ediyo ? bu boş boş konuşanlar jinekologlardan daha mı çok şey biliyor 🤮🥴
Soruyorumm tamam da kadın dememişti yaptırmayın… Sadece Bi doktor böyle diyor demiş aşırı tepki vermişsiniz burası hamilelik platformu lütfen kırmadan konuşun öyle vebal almak istemezken böyle ani çıkışlarla kalp kırarsanjz zaten vebal almış olursunuz
4peynirlipizza süpersiniz👏🏻🫡 sonuna kadar katılıyorum
arzuiv 25+4 de yaptırdım. Tüketmek tüketmemek önemli değil. Gebelik şekeri denilen durum olabiliyor hamilelikte ve erken doğum gibi sorunlara yol açabiliyor. Bende tansiyon veya tiroid hastası değildim. Tansiyon yükselmesinden doğum yaptım. 3.trimeserde tiroid değerim yükseldi. 2.trimeserde sağ böbrek genişlemesi yaşadım. Yine 3.trimeserde hamileliğe bağlı sağ ayakta eklem iltihabı yaşadım. Tüm bunlar gebelik sonucu oluştu.
Bebekdelisi 😓 çok üzücü Bi durum ihmale gelmez doğru. Meleğim ailesini karşılasın cennet kapısında
Artik seker postu gormekten biktikk 😂 bacilarim isteyen yaptirsin isteyen yaptirmasin yahu doktorunuzu dinleyin. Doktora da güvenmiyorsaniz muayeneye de kontrole de gitmeyin
baby3_ yeni yeni adetler çıkardınız başımıza ya abuk sabuk. İkili testler üçlü testler bilmem 20 li test annelere bebekler hasta deniyor bebekler sağlam doğuyor. Boğazınızı tutup sağlıklı beslenin hiçbir şey olmuyor eskiden şeker yüklemesi mi vardı hepimiz nasıl doğduk büyüdük bırakın bu sosyete işlerini :)
- Düzenlendi
Kkzm yeni yeni adetler dediğiniz şey: bilim. Bilim her zaman vardı ve her zaman gelişiyor haberiniz yoksa bilgilendireyim sizi.. ki eskiden, kendi elinizle yazdınız, sağlıklı beslenme vardı, sağlıklı ürünler vardı.. eski ile yeniyi kıyas yaparken her şeyiyle ele alarak yapmalı.. ayrıca herkes sağlıklı beslenemeyebiliyor.. herkesin iştahı da, hormonları da, hastalıkları da bir değil.. çok fazla bilgi ve olasılık var yani ortada.. bir de bilimi yoksaymak, neye giriyor? Nasıl tanımlıyorsunuz bilimi yok saymayı?
arzuiv bende şekerli şeyler yüketemiyorum midem bulanıyor diye bende yaptırma taraftarı değildim ama doktorum fikrimi değiştirdi. İstediğin kadar şekersiz glutensiz beslen vücut süt için şeker üretiyor ve bu sütü emen bir bebek olmadığı için üretilen şeker vücutta kalıyor taki doğum olana kadar doğum olduğunda plesanta ….. hormonu üretimi bıraktığı için otomatik olarak şekerinizde düzene giriyor bu yüzden bunu kontrol altına almamız gerek gebelik süresince diye bir açıklama yaptı ve ben fikrimi değiştirdim. Her kafadan ayrı ses çıkıyor Canan Karataydan bambaşka sesler çıkıyor benim gebelik takibimi veya gebeliğimde bir sorun olursa canan gelipte ilgilenmeyecek kendi doktorum ilgilenecek dolayısıyla kendi doktorumun isteğine göre hareket edicem. Bence sizde alanında uzman insanları takip edin sözlerini ciddiye alın canan karatay hangi alanda uzmansa o alanda onu dinleyin izleyin derim 🤷♀️
Asasasas yanlislikla sana cevap vermisim diger kisiyi etiketliycektim pardon🤣
Deletedmom_2 estağfirullah 🤗🌸