Sedam42 siz bilirsiniz ama haftalar geçtikçe daha da ağırlaşıyor insan ve çok çabuk yoruluyor bu yorulma size ağrı olarak geri dönüyor herkesin kendi tercihi tabi ki bir kayıp yaşamışsınız sizi anlayamam Allah göstermesin kimseye evladınızı sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 ben birazda fiyatlar çok artacak diye 2 2 buçuk aylıkken odasını beşiğini yatağını bebek arabası vs bütün büyük parçalarını aldım mağaza da bıraktım Allah korusun farklı bir durum olduğunda para iadesi varmış bilmiyordum tabi sözleşmeyi yaparken söylediler cinsiyetini öğrenmeden önce de beyaz zıbınlarını vs almaya başladım yavaştan öğrenince internetten daha çok lwc dan vs alışveriş yaptım parça parça tamamladım herşeyini indirim takip ederek çantasını 30 32 hafta arası hazırlamaya başladım ama çok zorlandım yıka ütüle dolabına yerleştir hastane çantası hazirla fln 1 hafta belim ağrıdı geceleri uyuyamadım yorgunluktan şimdi 36+4 teyiz dün sancım tuttu 1cm acilmam varmış eve git dinlen devam ederse gel dedi yani bebiş ne zaman gelir belli olmuyor daha bir kaç yapılması gereken şeyler var okadar erken almama rağmen çoğu şeyini bitmiyor sürekli birşey çıkıyor ama tabi maddi açıdan toplu herşeyi bir anda alırım diyorsanız çabuk bitebilir yine de kiyafetleri yıkama ütüleme yerleştirme insanı maf ediyor kötü düşünmeyin hep iyi düşünün bebeğiniz o güzel enerjiyi alsın sizden psikoloji çok önemli bende erken doğumdan hep korkuyordum sancılarım başladı neyden çok korkar ve sürekli düşünürsek o gerçekten oluyor psikolojik olarak rahatlamak gerekiyor dünden beri kendimi.motive edecek şeyler yapıyorum ve sancım geçti şuan iyiyiz