Gizem1_ ilk 3ay zaten yine aynısı olurmkorkusu düşük riski ve 5. Ayıma kadar psikolojikmen iyi değildim o aya kadarda 2 hafta ağır grip 2 hafta ağır covid gecirmişdim 1 ay öyle gecmişdi🙁 sonra bıraz toparlandım derken 3 hafta yine ağır grip gecirdim anlamış değilim bünyem cok zayıf sanırım.. onlar haric ağrılarım felan cokdu benim pelvis ağrısı bağ ağrısı felan şuan hatta dahada şiddetli dayanamıyorum bazen .. 30. Haftalarda erken doğum riskim olduğunu öğrendim 3 gün hastanede yattım, detaylıda kalbinde delik var felan demişlerdi yine psikolojikmen cökmüşdüm hani sürekli birşey cıkıyor böyle hamileliğin tadını cıkaramadım hicbiryere gidemedim hep yatarak korkarak gecti, hamilelik anemisi icin kan takviyesi taktırmam lazım knada fırsat olmadı, gecen hafta ağır ishalden fln yine hastanedeydim artık cok yoruldum sürekli hastanelerde olmakdan ve şuan 3 gündür yine ağır grip geciriryorum öksürük felanda başladı test yapıcam covid de olabilir kafayı yemek üzereyim yani bi hamilelikde insan kac defa hasta olabilirki.. kendi ağrılarım beni maf ediyoken yine hastalıkla savaşıyorum bende hep 2-3 hafta sürüyor malesef.. en son nezaman uyudum hatırlamıyorum bile