alonee Damlacaa biber kızartması dünden şehriye çorbam var. Bugün kolaya kaçtım oğlum huysuz biraz 👌🏻🙃
Durubebegim Damlacaa nohutlu bamya yemeğim var dünden kalma çocuklar makarna istedi yaptım hamile değilim kızlar ama o kadar yoruluyorum ki 3 çocuk valla zar zor yetişiyorum yokmu aranızda bir hayır sever bana yardıma gelse ahh ahh ne iyi olurdu🤣🤣
Damlacaa Durubebegim valla başımda bebe yokken bu kadar darlaniyosam ikinci çocuğa niyetlenince napicam bielmiyom ana açım ben diye ortalıkta dolaninca oğlan mecbur kalacağım herhalde 🥲 Allah yardımcın olsun bacım üç çocukla hakikaten rabbim sabrını versin , ufaklar mi çok
Durubebegim Damlacaa amin Allah razı olsun☺️ büyüğüm 9yaşında, 3sınıf ortanca 7yaşında, 1 sınıf bu yıl Ela lale diye diye kafayı yiyecez Allah bana zihin açıklığı versin😂 Bebem daha 8 aylık teyzoş
enlimonlusundan Damlacaa Bolonez soslu makarna. Yarın için de kerevizli tavuk yemegi yapacagim. Yanina da semiz otu yogurtlamasi yaparim herhalde. :) Böyle gün gün düşünmektense haftalık liste çıkarmanızi tavsiye ederim. Hem ne yapacağım derdi olmuyor. Hem de pazardan ona göre alışveriş yapıp israfın önüne geçmiş oluyorsunuz. Ayrıca et-balik-sebze-baklagil dengesi de kurulmuş oluyor.
Damlacaa enlimonlusundan Dediğiniz gerçekten çok mantıklı hele çocuk olunca ayrıca düşünmek eziyet olur sanırım deneyelim baklaim 🙏🏻
Damlacaa -MinikveAnnesi- e kuzum şöyle düşün lahmacunun yanına sulu yemek olmaz bence. E dışarda yemek yendiğinde çorba lahmacun yeniyo. İllede çok boş kalmasın sofra bisiler yapam diyosan fiirnda tavuk patates yapabilirsin ama zaten lahmacun et o da tavuk o da uymayabilir…
Guzelhayat Damlacaa oo iki lahmacun lap doyan var mı Allah aşkına bizimkiler antepli 7-8tane yemeden doymuyor
-MinikveAnnesi- Damlacaa mercimek çorbası Fındık lahmacun Ortaya içli köfte mevsim salata ve köz patlıcan biber salatası düşünüyorum meze olarak Yanına da ayran yaparım yeter heralde tatlıyı da bilmiyorum dışardan aldiririm eşime heralde
1prensannesi__ Damlacaa Valla bende 32 haftalğm hicbirsey yapasım yok eşim beyfendi dışarda yemiş sanırım tokum yemicem dedi yapmadım bende ama şuan açım buzdolabı kapağını açıp duruyorum kendime ne yapsam diye melemen kızartma kokusu istiyor canım böyle kokusu burnuma geliyor ama sebzem kalmadı maalesef