Denizfarah Merhaba anneler ve anne adayları mesleğiniz nedir? ve bebişten sonra iş hayatına devam edecek misiniz? mesleğiniz evde online çalışmaya müsaitse bebekle evde çalışma düzeni kurulabilir mi? 1 yaşına kadar evde olmayı düşünüyorum 1 yaşından sonra evde çalışma hayatına devam etmeyi düşünüyorum tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
kahvesever__ Denizfarah danışmanım bir sene kadar işimi yaptım sonra evlendim Fransa’ya geldim o yüzden düşünmüyorum şu anda birde oğlum var 4 buçuk aylık
Deletedmom_8 Denizfarah mühendisim. İkinci meslek olarak belki bir gün çok param olur kendime klinik açarım diye veterinerlik okumuştum 😂 doğumdan sonra çalışmak istemiyorum. Çalışan bir annenin çocuğu olarak eksiğini çok hissettim. Nasip olursa kızımı kendim yetiştirmek büyürken her anında yanında olmak istiyorum.
aysethem12 Denizfarah özel bi hastanede hemsireydim 12 haftalıkken ayrıldım.bebegimi Allah nasip ederse dogurduktan sonra 5 6 ay bakıp tekrar başlamayı düşünüyorum.
Naz-elif3 Ebrar98 güzellik Uzmanıyım malesef erken aylarda işi bırakmak zorunda kaldım. Saatler çok uzun oluyo bizim meslekte doğduktan sonra yapabilir miyim bilmiyorum zor 🤦♀️🤷♀️
Rumuz123456 Kabin memuruyum ama evlilik hayatında dahi zor olduğu için evlenirken bıraktım şu an çalışmıyorum :)
Imu Veteriner teknikeriyim özel klinikte çalışıyorum. Haftaya çalışabilir raporu alıp bir aksilik olmazsa 37 ye kadar çalışıp 4 ay ara vereceğim. Özel olduğu için malesef 4 ay sonra işe dönmek zorundayım bu beni üzüyor. Bebeğime annem kayınvalidem kardeşim bakabilir hepsiyle yakınım ama ben nasıl bırakacağım bilmiyorum. Emzirmek için istediğim zaman eve gidip gelebilirim ama yine de Aklımı kurcalıyor.
Kokenilya Yoğun bakım hemşiresiyim. İnanın mesleğimi çok seviyorum ve bana getirdiği maddi manevi gücü. Ama ailemden uzakta yaşıyorum başlayabileceğimi düşünemiyorum hayat ne getiririr bilemem tabii 😌
inciirem Kokenilya bende aynı durumdayım emeği çöpe atmış gibi oluyoruz fakat evlat her şeyden çok çok değerli Rabbim herkese geçim kolaylığı versin
Zcicek Hemsireyim, çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum, ücretsiz izin kullanacaksam da 6 aylık süt izninden sonra ayrılırım
TeoMom Denizfarah Keşke evden çalışma imkanım olsa benim de ama mümkün değil Türkçe öğretmeniyim devlette Aralık ayında doğumum olacak bu seneyi rapor ve ücretsiz izinle kapatacağım eylülde bebiş 9 aylık olacak eşimle aynı okulda öğretmeniz ben sabahçı olacağım o öğlenci saat 12 ye kadar o bakacak sonra bütün gün beraberiz 😍
nrcnfdn TeoMom ben de öğretmenim aralık-ocak gibi doğum olur muhtemelen. ben de bu seneyi kapatmayı düşünüyorum bakalim😊 yanlız esimmemur olduğu için tüm gün çalışıyo . o kadar şanslı değilim ben 😊
Tubatgn Denizfarah bilgisayar programcılığı mezunuyum ama hiç bu sektörde çalışmadım. Hep satış sektöründe yer aldım ve severek yaptım. Şimdi ise 2. Üniversitesi mi okuyorum yarım dönemim kaldı. Ama anne olucam sanırım artık çalışmam.. Belki kendi iş yerimi açarım
Havisinannesi2023 busragokmen çalışıyor musunuz ve kaçla atanmistiniz bende fizyoterapi okuyorum mezun olmama az kaldı fizyoterapistle fizik tedavi teknikerinin işi uyumu nasıl oluyor veya nasil işliyor
NurberaMom Denizfarah ben işitme cihazları merkezinde çalışıyorum fakat benim en çok merak ettiğim uygulamayı kullanan kadın doğum doktoru var mı aramızda ☺️