sekerportakali21 Haticekrty tabiki sayılmaz. İki birbirinden çok farklı uzmanlık alanları. Biri radyoloji biri kadın doğum uzmanlığı + yandal perinatoloji
sibelery bende barış bozaya gittim baya inceliyor herseyi yarım saatten fazla sürdü bende rahim ağzı açıklığı oldugunu farketti. mutlaka detaylıya gidilmeli diye düşünüyorum. 2ay önce gittim 600tlydi
Haticekrty Ben bir türlü karar veremiyorum fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı. Devlette yaptıran varmı acaba bu işlemi nasıl bakıyorlar acaba
sekerportakali21 Haticekrty devlette çok detaylı bakmıyorlar memnun kalmazsınız. Diyarbakır’da zaten Perinatolog sayısı çok az. Birini tercih edebilirsiniz kafanızı çok karıştırmadan. Fiyatlar da dediğiniz gibi hemen hemen aynı. Benim eşim ve kardeşim hekim ben onların önerisi ile tercih yapmıştım.
Sahinur Barış bey ve Ece hanım ikisine de gittim doktorluk bilgi ve becerisi anlamında bişey diyemem ama detaylı ultrason konusunda Ece hanım daha ilgili.diğer konularda yorum yapamam sadece detaylı için gitmiştim ikisine de