zamaneannesi80 Bugün kontrolümüz vardı başı aşağı dönmüş erken değil mi erken doğum olur diye düşündüm 🙈yaklaşık 1600 gr ve 42cm olmuşuz
busragkgr zamaneannesi80 benim 28. Haftadan itibaren hep baş aşağı pozisyondaydı. Bebek donedebilir öyle de kalabilir. Bugün 38 olduk. 2 cm acilmam var. Doktor yürüyüş önerdi.
Cananyildiz zamaneannesi80 benim 28. Haftada bas aşağı pozisyondaydi erken doğumla alakali degil merak etme inşallah dogumda falan geri dönmezler 😂 ben suan 37 olacağım
Ormanmeyvelii zamaneannesi80 Hiçbir şey olmuyor canım 27. Haftada döndü sadece hareketlerin kısıtlanıyor baskı oluyor aşağı
zamaneannesi80 Ormanmeyvelii şimdilik bi baskı ağrı filan olmadı.. göğsümün altında şişlik oluyordu ben başı sanıyordum ayağıymış 😂 bazen acıtıyordu zaten
kuzeymomsss zamaneannesi80 yok sadece pozisyon almış, erken doğum riski olması için kanala girmesi gerek
Tbsra95 zamaneannesi80 oooo o daha cok yer değiştirir canım benim ki 36 ters döndü 38 de normal e döndü
Jadewinder zamaneannesi80 valla benim haftalardır baş aşağı . Şu an 35. Haftadayız. Sorun olduğunu düşünmüyorum
Mucizemutlusu zamaneannesi80 bende 32 deyim ama dönmemiş. Doktor 34 te dönsün beklerim dönmezse sezaryan dedi Ya🙁 inşallah döner bizimki de
Gulbeyazozgul zamaneannesi80 bende 30 haftamda bas asagı dönmüştü boy kilo hemen hemen aynıydı canım simdi 34 bitti bir sorun yok
teachering06 zamaneannesi80 dönüyorlar canım, benim 28de yan duruştu, sonra baş aşağı döndü, haftasonu makat gelişti, sürekli değişiyor pozisyonları
Minigim38 Sürekli dönüyorlar bir makat geliş bi baş geliş bi yan duruş 😅😅en son 30 da gittim baş gelişti 32 haftalık oldum bakalım ayın 26 sında randevum var ne durumda 😅😅😅
zamaneannesi80 Minigim38 evet sürekli dönüyorlarmış 🤭 ya baş geliş olunca vajinada çok ağrı oluyor diyorlar ya bende olmadı 🙈