Deletedmom_110 Hilal_33 canım hastaneden çıkarken Su geçirmez bant yapıştırmışlardır büyük ihtimalle istediğin kadar duş alabilirsin hicbisey olmaz yalnız banda çok dokunmaya çalış ve kese yapma benim doktorum öyle söylemişti haftalık kontrole gittiğinde bandı çıkaracaklar sen sakın dokunma
Bora5832 Hilal_33 ben bez koyup strecle sarmistim bir şey olmadı tabi yaraya falan hiç bakamıyordum ilk zamanlar
Hilal_33 Kızlar şu an duş aldım korktuğum kadar değilmiş hiç hissetmedim bile çok şükür 🙏iyi ki sizi dinledim aldım ama pansuman yap dedi doktor bana duştan sonra sizce napmalıyım kızlar duştan sonra yap pansumanını dedi 1 gün yap 1 gün yapma dedi napim sizce
Asyabuse Ay konudan bağımsız ama okurken tansiyonum düştü valla 😣 Allah yardımcımız olsun, en ufak bir yaraya bile bakamayan ben.. içim alt üst oluyor düşündükçe 😢
uykularharamoldu Hilal_33 hastaneden eve geldiğim gün yapmıştım banyo. Korkmuştum ama acı falan olmadı.
Ipeksu Hilal_33 hiç birşey olmuyor Allah’a şükür yıkarken sabun sür göğüslerine yıka sıcak suyla maşallah süt çoğalıyor
_tulayb26 Hilal_33 su geçirmez bant vardı ama yine de öne eğilerek olabildiğince az su getirerek yaptım ben canım ne olur ne olmaz diye hatta eve gelir gelmez girdim duşa ben 10 gün sonunda dr çıkarttı o bant zaten
Fatma0090 Hilal_33 duş sonrası orayı tentırıyot ile sil geri de kurula mikrop kapmasın bi sorun da olmaz