Bebikkcik Sinemkaya43 37+1 bizde maruluz ve 1 cm açıklıkla bekliyoruz bebikimizi doktor her an her şey olabilir dedi 🤭
Sinemkaya43 Bebikkcik ben en son 34. Haftadayken gittim doktora bana 20 Eylül’de gel dedi niye öyle geç verdi anlmadim
durumoms2 Sinemkaya43 var canım aynıyız. Ağrıların oluyor mu? Ben alt katın ağrısından akşam acile geldim vajinamda çok baskı ve ağrı var . Sende durumlar nasıl?
Sinemkaya43 durumoms2 gece benimde aynı şekil ağirilarim wardi kıvrana kıvrana yattım peki doktor ne dedi canım çok geçmiş olsun
Bebikkcik Sinemkaya43 ben 35 den sonra hep gittim her hafta nstye bağlanıyorum sizin doktorunuz niye öyle dedi bilmiyorum her doktora göre farklı da olabilir siz kendinizi iyi hissediyorsanız sorun yoktur demek
durumoms2 Sinemkaya43 teşekkür ederim canım şimdi geldim doktordan herşey yolundaymis çok şükür 🙏 ağrılar normal dedi. Artık evham yapmicam gide gele baya bilinçlendim asıl sancıların nasıl olduğunu öğrendim. Daha dikkatli olcam inşallah 🙏☺️
Sinemkaya43 Bebikkcik kendimi iyi hissediyorum pazartesi gidecem muaneye inş ozamana kadar bebiş gelmez
ayse3452 Sinemkaya43 hayır mecburi sezeryan olacagım 😩genltal sıgıllerım den dolayı normal dogum yasak