Eceninanne betulebrar61 ben 5 haftalikken sadece kese göründü sonra 6 da bebek kalp atışı 8. Haftaya kadar dinltemiyoruz dedi dr
Zeynep-Eslem Yarendemir_q Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım. 23 yaşındayim. 24 e girmeden anne olucam Allah izin verirse inşallah ❤️❤️
Meltemms Yarendemir_q 32+3 haftalık hamileyim . 26 yaşımdayım Allah nasip ederse 27 yaşına girdiğimde anne olucam 🥰🙏🏻
Kalbimmmmmm Yarendemir_q 23 yaşındayım Rabbim herkese nasip etsin inşallah banada 24te anne olacağım daha 5+3üz😍😍❤️
Suraa0 Yarendemir_q aranızdaki en küçük anne olaraak el kaldırıyorum😂 17 yaşında anne olacağımı öğrendim 20 haftalık bir havuçuz şuan.18 yaşına yeni girdimm ve aldığım en güzel doğum günü hediyemdi😇💕🍀
Mabel Suraa0 17 yaşında nasıl evlenebiliyorsunuz ya :) suç değil mi bu yani yanlış anlamayın ben öyle sanıypr da olabilirim. daha lise çağı gibi bir şey değil mi 17 yaş.
HavvaSonmez03 Suraa0 ben 19 yaşımda evlendim şuan 20 yim herkes daha küçüksün diyo genç yaşta anne olmak bence güzel bişey 😇🙈
SahrasMom311216 Yarendemir_q Herkes sağlıkla kucağına alır inşallah bende 23ümde alacam inşallah kucağıma🥰
yarenysra Yarendemir_q 25 yaşımda kızımı aldım kucağıma 26 da ikinci gelincek ins cinsiyeti daha belli değil 🙂
BadoDe Yarendemir_q Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 41 yaşındayım ve ilk anneliği tatmak için ayları bekliyorum. 🙏
Defne_momm Herkes ne kadar erken anne olmuş.😯 Kariyer yapalım diye okumaktan , koşturmaktan, çalışıp yükseleyim, cv yapayım derken, yaş 29 da hamile kaldım. Nasipse 30 da anne olacağım.
Mabel Defne_momm ben de aynı ama 32 yaşımdayım hala anne değilim :) kariyer demeyelim de güzel bir gelecek sunabilmek için çalışıyorum hala
Denizfarah Defne_momm ben de onun şaşkınlığı içerisindeyim 18 yaş falan var bir sürü ben de 31 yaşında evlendim 34 te şuan 6 haftalık hamileyim 35 te anne olucam yani okul eğitim iş derken cidden ancak oldu :)