Zumraninannesi06 Yarendemir_q Ocak doğum günüm Aralık’ta kızım geliyor nasipse♥️ 23 yaşında anne olmuş oluyorum Allah’ın izniyle sağ Salim 🤲🏻 Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eylesin isteyen herkese 😍
Sumeyye_78 Leyla26-06 bende 15 haftalık hamileyim aynı yaştayız ama 3. Gebeliğin inşallah ilk bebeğim olucak🫶
Luz Yarendemir_q şimdilik rekor bende sanırım 33 de anne oldum 🙈suan 35 yaşındayım 2 ciye hamileyim 🌸
Dmrbs18 Yarendemir_q şuan 11+4 gunluguz Allah’ın izniyle 26 yaşında anne olacağım .. rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin ♥️
Eceninanne Ecegksu olsun ya annelik her zamn güzeldir hayırlı ve sağlıkla kucağımiza alırız inşallah hepimiz
ilaydaaltann_ Yarendemir_q Daha olamadım ama anne adayıyım. 18 yaşındayım. Çok küçüğüm evet farkındayım. Ama nasip keder. Rabbim nasip ederse 19 yaşımda da anne olucam.
Zeynep_alya betulebrar61 cuma günü gittim doktor kesen olusumunu tamamlamıs ama bebek yok daha dedi bu cuma tekrar çagırdı
Gulcannn34 Yarendemir_q 28 yaşında annen oldum ikinci bebeğimize de Allah nasip ederse 32 yaşında alıcam kucağıma sonra bayrağı gençlere devredicem 😀
Tubi57 Doğum günümde hamile olduğumu öğrendim 25 yasında. Eşimin doğum gününe 10 gün kala dogum yaptım :) şimdi 2. Anneliğim Allah nasip ederse 32 yasında olacagım :)