berencisil_ Beyzz6 rica ederim canım benim rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza aldığımız günü inşAllah 🥰
Melike0671 Beyzz6 ben çok kullandım 3 ay canm bugün yumurtlama 3 gün üst üste ilişki olması gerek sonra 1+1 yada 2+1 adete kadar
Beyzz6 Melike0671 bak yeni bir şey daha öğrenmiş oldum ona göre değerlendireyim o zaman Allah razı olsun ya 🙏🏻 06 71 tahmin ettiğim gibi mi Ankara Kırıkkale 🥲
KurkmantoluMadonnaa Beyzz6 al bendende o kadar. Bi anlamadım gitti ne zaman yumurtluyorum ne zaman çatlıyo. Ne zaman ilişki daha iyi hiç anlamadım güya test kullanıyorum. Bu sefer gün aşırı yapcam illaki birinden birine denk gelecektir diye düşünüyorum😬 bugün yaptım mesela daha yumurtlama görmedim silik çıkıyo
Beyzz6 KurkmantoluMadonnaa valla bende çözemiyorum sağolsunlar işte bilen biri yazıyorda anlıyorum benim bir kızım var ben böyle şeyleri hiç bilmezdim istediğim zaman korunmadım oldu 😳😂 Bu ikinci pek inat çetrefilli şeyler yaşattı 2 senedir 😂
Papatyaa_01 Beyzz6 bu yumurtlama, t çizgisi silik olunca yumurta çatlamış oluyor veya pozitiften sonraki günden direk negatif çıkarsa o da çatlama
2prensesannesiiii Beyzz6 hahhaha çok tatlısın yumurtlama tam olgunlaşmış demek çatlayıp patlamaya doğru gidiyor demek 😂 buraya ilk geldiğim zaman ki halimi gördüm sende 😂 bu arada önemli olan çatlama🥰🙏🏻 Bende ovülasyon kullandığım zaman böyle pik oldu değerlendiremedik sonra tekrar yaptım çatlamış yumurta o gün ilişki oldu ben kaçırdım yumurtlamayı olmaz galiba dedim gebelik olmuştu çok şaşırdım ve meğersem çatlamada yumurta tüplere salınıyormuş o yüzden döllenme kolay oluyormuş
calciumoxalat Canım bende kullanmistim bu testleri , yumurtlama oldugu gün ve sonraki 2 gün beraber olunca şans artti . 3 gün üst üste. Sonraki 1 haftada 10 günde avakadoyu nerdeyse hergun yedim bebegin tutunmasina yardimci oluyormys
Beyzz6 calciumoxalat tamam canım katkılarınızla daha iyi anladım sağolun 🙏🏻 Avokado ile aram pek yok 🥴 inşallah sağlıkla gelir
Beyzz6 2prensesannesiiii Allah Allaaahhhhh yumurtalar bile benden havalı 🫠😂 Ya ben 4 sene önce anne oldum şu iki senedir de bebek istiyoruz başıma gelmeyen kalmadı diyorum her şey çok değişmiş yeni nesilin hamile kalması bile bi tuhaf pikmiş te Allahım 😂
2prensesannesiiii Beyzz6 😂😂😂😂😂😂😂 maşallah allah ikinciyi nasip etsin inşallah valla değişmiş mi bilmiyorum ama çok araştırmacıyım yaşadığım olumsuz vakalardan sonra pik bat sat hep burda öğrendim 😅
Beyzz6 2prensesannesiiii amiiin kuzum hepimize inşallah.🙏🏻 Ya valla sat bat onuda kasım ayında dış gebelik geçirdim o zaman öğrendim şimdi bide pikimiz oldu 😂
2prensesannesiiii Beyzz6 geçmiş olsun allah tekrarlatmasın inşallah 🙏🏻 her yaş bize bişeyler öğretecek işte 🥰 🙏🏻 Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻