Beyzz6 Kızlar ben anlamıyorum bu testten daha öncede yapmıştım yine anlamamıştım. Bu ay hsg çekildim ve bugün adet günüyle birlikte 16.gün takvime göre yumurtlama son günündeyim fakat testi yapınca direk iki çizgi belirdi önce hangi çıkınca nolıyordu bilmiyorum direk iki çizgi çıktı çatlıyormuyum yumurtluyormuyum anlamadım. :) https://resimyukle.io/r/khTuKekvCM
berencisil_ Beyzz6 yumurtan olgunlaşmış yarın veya diğer gün çatlar bugünü ilişki olarak değerlendirmen lazım yarın tekrarda testi yap yine aynısı çıkarsa veya t çizgisi silik olursa yine ilişki olarak değerlendir eğer silik çıksrsa bu yumurtan çatlamış olucaktır
KurkmantoluMadonnaa Beyzz6 al bendende o kadar. Bi anlamadım gitti ne zaman yumurtluyorum ne zaman çatlıyo. Ne zaman ilişki daha iyi hiç anlamadım güya test kullanıyorum. Bu sefer gün aşırı yapcam illaki birinden birine denk gelecektir diye düşünüyorum😬 bugün yaptım mesela daha yumurtlama görmedim silik çıkıyo
Papatyaa_01 Beyzz6 bu yumurtlama, t çizgisi silik olunca yumurta çatlamış oluyor veya pozitiften sonraki günden direk negatif çıkarsa o da çatlama
Beyzz6 Melike0671 dediğim gibi canım takvimin yalancısıyım anlamıyorum doktor hsg den sonra 1+1 ilişki dedi 29 Ağustos sat
Gmz799591 Yumurtlama dönemindesin, yarın yine aynı şekilde yapıp 2 belirgin çizgi varsa 2 gün üst üste yumurtlaman olur ama 1 çizgi net diğeri silik çizgi ise çatlama oluyor
Beyzz6 Gmz799591 dediğiniz bir çizgi net diğeri ondan biraz soluk dün geceydi ama dediğim gibi anlamadığım için yiyip içip gece vakti can sıkıntısından yaptığım bi şeydi
Melike0671 Beyzz6 ben çok kullandım 3 ay canm bugün yumurtlama 3 gün üst üste ilişki olması gerek sonra 1+1 yada 2+1 adete kadar
Gmz799591 Bu arada tam gün olarak yumurtlama olmuyor herkesi farklı oluyor mesela benim bi ay 26. Günken diğer ay 32.günde yumurtlamam olmuştu 🙄
Beyzz6 Gmz799591 ya doğrudur mesela bende kasık ağrısı hissettim bi kaç gün önce o zaman yumurtluyorum sanmıştım
berencisil_ Beyzz6 takvimler her zaman 14.gün gösteririr ama her kadın aynı gün yumurtlamaz veya her ay aynı gün yumurtlamaz oyüzden bizler ovulasyon testi kullanıyoruz bende öyle hamile kaldım ben 17.gün yumurtlama olmuştu 2 gün sürdü sonra çatladı
Beyzz6 berencisil_ doğrudur canım ben kasık ağrısı ve akıntı olduğu zaman düşünüyordum. Demekki öyle değilmiş zaten takvimi adet takibi için kullanıyorum oraya göre yumurtladığımı düşünmüyordum aksine adetten hemen sonra vücudumda değişimler gördüğüm için öyle diyordum
Beyzz6 berencisil_ bir şey daha soracağım kusura bakmayın 1+1 deniyoruz ya bugün ilişki günüydü şimdi ben yine böyle mi devam edeceğim yoksa önümüzdeki günlerde sürekli mi olacak
berencisil_ Beyzz6 her ay bir kez yumurtlama olduğu için çatladığı günüde değerlendirirsin ertesi gün sana kalmış diğer günler ise önemli değil ama yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirmen lazım ben 3 ay kullandım ovulasyon testlerini 3.cü ay hamile kaldım
berencisil_ Beyzz6 rica ederim canım benim rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza aldığımız günü inşAllah 🥰