Sare_benan Burcumstk Dengesiz yemin ederim ,bebeğimin kalbini dinlemek istiyorum dedim bi kere git babasının kalbini dinle aynısı dedi 😣
Sare_benan Naz_1648 Yok artık devlete gitmem yetti bu iki oldu zaten yoldayım şuan 100 yıl hastanesine gidiyorum
Saribezlikadin Sare_benan merkez hastanesi de çok ilgili doğum için düşünürseniz hemşireler filan çok kibarlar ben farabiden korkup direk oraya gittim iyiki gitmişim 2.doğumum olcak yine orda yapcam
Naz_1648 Sare_benan ben merkeze gidiyorum Cihangir beye yani kendi fikrimde iyi olduğunu düşünüyorum seviyorum kendisini ilgili bir doktor doğum konusunu bilmiyorum nasıl olur eder ama bi çok hastaneye göre daha makul fiyatlı
Saribezlikadin Sare_benan ilk hamileliğimde sancılanmistim oraya gittim hic kimse ilgilenmedi mezbahane gibi bi dogumhaneye soktular yanimda suriyeli kadını catala çıkarmışlar açıklığına bakiyolardi o sancımla çıktım geldim rezil bi yer gerçekten
Minnakelif Sare_benan doktorun adı ne banada murat bey bakmamıştım hatta kan tahlili bile almadı bunun için dahiliyryr git dedi
Sare_benan Naz_1648 Semavi KURT AYDEMİR doktorum 3. Gelişim iki doktor takipli olayım dedim ama devlet dersimi verdi şaşmam artık 🙄
Burcumstk Sare_benan bende yüzyıl Ceyhun bey doktorum başka doktora gerek duymadım haftaya Salı günü sezeryn olcam insallah hayırlısıyla ❤️🤷♀️