Beram Mide ekşimesi yanması bu hafta cok zorluyo beni sürekli gaviskon ile geciyo günüm benimde yürürken sanki bir yere toplanyo yürümem zorlanıyo
asminko345 busraykd Mide yanması tek derdim tabi bide Boğazım durmaması 😌 ha bide tuvalet işi var tabi 😂 Yani zor geçiyor 😌
Beram busraykd yaşamazsn inşallah cok fena ne yediğinden anlıyosun ne içtiğinden ama çok şükür genede 😍
fatmff busraykd busraykd Artık ağırlaşmış gibiyim oturunca yere falan kalkmakta zorlanıyorum gobegim de iyice çıktı nefes alıp vermem bile eskisi gibi değil sanki o yüzden patlayacak gibiyim 😁
Muhammedamine busraykd 26+3 haftalığım bende belim ağrıyor.. biyere uzanınca hemen uykum geliyor.. gece çok tuvalete gidiyorum gazım çok rahat yatamıyorum artık bi üşüyorum bi yanıyorum ama çokkk mutluyum çok şükür ☺️
Muhammedamine busraykd Rabbim sağ salim kavuştursun şikayet çok ama değer minik adamı sabırla bekliyorum İnşallah 💙☺️
busraykd fatmff doğrudur bende yerden kalkarken zorlanıyorum ayakkabıları giyerken zorlanıyorum hep yatsam olur ama evde işler bitmiyor 🙃
betulunannesi 27+6 yüz bizde geceleri mide eksimesi. Sık idrara cikma. Sabah; öğle hatta ikindiye kadar uyuyorum bazen. yorgunluk hissiyatı var(gece eksimeden yatamıyorum tabi)
Tubidy busraykd O çok zor oluyor ya idrar yolu enfeksiyonum varken yaşamıştım allah kolaylık versin 🤗
Ayseee07 busraykd bel ağrısı ve unutkanlık dışında hiçbir şikayetım yok allha şükür yarın kontrolüm var 27+3 üz tek kilosunu merak ediyorum