Annesininkuzusu0911 busraykd bel ağrısı çok oluyor. Mide de ekşime yorgunluk ve sürekli uyumak istiyorum. Birde gribim zor geçiyo ya
Pirayeee busraykd bugünden itibaren kötü🙄 grip oldum başımı kaldıramıyorm artık ağrılar da cabaskçı 🙄
busraykd Annesininkuzusu0911 evet bel agrısı gerçekten oluyor. Birde sertleşiyor karnım arada bir sizde de oluyor mu?
Seymamurduk busraykd karın sertleşmesini bende çok yasıyorum özellikle çok ayakta kalıp yorulduğum zamanlarda oluyor bugün Pazar market alışverişi filan yaptım 8 km yürümüşüm eve geldim Pert olmuşum resmen 🙄
busraykd Seymamurduk evet gerçekten bu aralar çok hissediyorum o sertliği bi an da toplanıyor gibi oluyor 🤗
Tubidy Benim karnım Yok denecek kadar az 🙈 sertleşme falan olmuyor ama arada balık gibi kaydığını his ediyorum 😂 birde şu grip belası sanırım herkes grip bu aralar bende de tam tersi etki yaptı zombiye döndüm uyuyamıyorum sabah 6 da gözler açılıyor gece 2 ye kadar uyku yok
Tubidy busraykd bende ilkinde öyleydim ama ikincinin okul telaşından uyuyamıyorum olurda geç kalırsak diye çok iyi oldu bu durum benim için tembellikten çıkış süreci bildiğin 😂😂
Mervekrgl Benimde sırtım ağrıyo 😣😣😣 midem yanıyo gece Bacağıma Bi anda kramp giriyo yemek yerken karnım ağrıyo off çokkç zor
busraykd Tubidy ooo masallah allah bağışlasın 😇 iyi olmustur bizde gece lavaboya kalk geri yat kalk geri yat uyku kalmıyor 🤗
Tubidy busraykd O çok zor oluyor ya idrar yolu enfeksiyonum varken yaşamıştım allah kolaylık versin 🤗
SinemAyaz 27+3 üm bende bugün yürüdüğüm zaman karnım sertleşiyor çok şükür agrım yok her gün yürüyorum hem de iyiyiz oğluşumla
deletedmom6295 busraykd biraz uykulu iki gündür sanırım oğlum artık büyüdüğü için daha çok yoruluyorum😍