Mavisssss98 Dmr_01 rubella lgm ve lgg testim yuksek çıktı suan ne yapacagimi bilmiyorum siz bizden ondesiniz Bilirsiniz ne oluyor
Mavisssss98 melikedelibas merhabalar bisey sorabilir miyim siz bizden ondesiniz bilirsiniz rubella lgg ve lgm yuksek çıktı 6+4 gunluk hamileyim kotu birsey mi oluyor kafayı yicem uzuntuden
NilAda16 elaertrk 350 tl muayene ücreti. Doğum ücreti ayrı olarak bilmiyorum. Anlaşmalı oldugu hastaneler var. Dogum fiyatlarının içinde doktor ücreti de dahil bir şekilde liste hazırlamış doktor
Htchcglu Hayat hastanesi nazmiye Şentürk e gidiyorum ilk doğumumuda onda yaptım Allah nasip ederse bunuda onda yapıcam
NilZu Htchcglu Bende Nazmiye hanim için fiyat aldım ama diger doktorlardan daha yuksk fiyatı memnun kaldiniz mi kararsiz kaldım özlem hanımla arasinda
Nihalilhann Ebrar98 doktorumdan memnunum 38 haftalığız artık sona yaklaştık çok şükür biz darısı size siz kaç haftalıksınız 😊
Mavisssss98 Ebrar98 problem burada açıklama bile yapmadan riskli gebelik bebeğini kaybedebilirsin dedi bende hem doktorumu degistiricem hemde kendi çapımda arastiriyorum ama sonuç bulamıyorum birtek benimmi basima geldi bilemiyorum
Elfgrcn Ayse_4646 evet memnunum canım ama tabiki özeldekiler gibi olmuyor siz soru sormadan bişey anlatmıyor aceleci davranıyor ben sürekli merak ettiğim şeyleri soruyordum öylelikle samimiyet olmuştu artık son aylar espri falan yapıyodu bana😂