Celiktss Tiroid doğru doz ilaç tedavisiyle hemen düzeliyo, düzenli aralıklarla kontrol ve verilen dozu sabah uyanır uyanmaz aç karna içersenix hemen değerler normale dönüyor. Korkacak bişey yok kızlar. Yeterki düzenli kontrolünüzü yaptırın
arirangg Earth3342 ilaç kullanmıyordum ki. Düştüğünü de bilmiyordum. Kalbi durduktan sonra kan testi yaptılar o zaman gördüm Tiroidimin düştüğünü. O kadar düştüğünü görünce de şüphelendim o mu sebep oldu diye. Hamile kalmadan önce normaldi Tsh
Earth3342 arirangg ve bazı yeme içme gibi durumlarda o ilacın emilimini azaltıyor. Örneğin Soya içerikli ürünler
Neslisahhh Gulak ilk gebeligimde de kullandım simdi de kullanıyorum. Kullanmamak bebegin zihinsel gelişimi açısından büyük sorun yaratıyor asıl
HipnozX Gulak kim diyor kullanılmaz diye, asıl kullanmamanız hata olur. O sentetik troid hormonu tsh değeriniz yüksekse takviye olarak onu alıyorsunuz sizin vücudunuz üretmediği için dışrdan alıyosunuz.
Earth3342 arirangg hamilelik esnasında yükseliyor TSH inşallah ikinci hamileliğinde ayda bir kontrole gidersin ilaç vermesi gerekirse ona göre ayarlarsiniz
Earth3342 arirangg ya çok üzüldüm. Benim de ilk gebeliğimde yaşadım ama illa troidden kaynaklanmış diye birşey yok . Sağlıksız olan bebekler zaten düşüyor. İlk üç ayda düşük yapma olasılığı sağlıklı bir anne dahi olsan çok yüksek. Bana da doktorum neden aramana gerek yok dedi bir çok nedeni olabilir . Rabbim tekrarını sağlıklı bir şekilde nasip etsin.