Merviss41 Doğumu beraber bekleyelim mi??? Nasıl geçiyor süreçleriniz, sancılarınız var mı? Bebişler döndü mü🐣
_ozlmm Merviss41 35 haftalığız bizde bebiş hep doğum pozisyonunda yalancı sancılar oluyor muhtemelen iki hafta sonra çatı muayenem olucak bakalım hepimiz için hayırlısı olsun ☺️
Ozlm0916 Merviss41 rabbim saglıkla alın kucaklariniza insallah kuzum yorumlari okuyunca aklıma hamileligim geldi özledim valla karnımın büyüklügnü icimdeki hareketlerini 50 gün oldu doğum yapalı rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip eylesin inşllah bi avazda kurtulursunuz 😍🥰🤲🍂🌸🌸
Merviss41 Frida099 Ayyy bacım Ağustos sıcaklarından sonra Eylül yine de bir ilaç gibi gelmedi değil 😂😂😂
Minisssko 36+6. Haftaya girdim bende. Sezeryan tarihimiz belli oldu onu bekliyorum günler geçmiyorr Kendimi kaldıramıyorum 😂
Merviss41 Minisssko Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hangi tarihte geliyor bebiş bende yarın doğum sürecini görüşeceğim sezeryan derse sorun yoksa alın hemen demek geliyor içimden 😂😂
Minisssko Merviss41 Sağol canım benim sende sağlıkla kucağına al inşallah. 27 eylüle verdi tarihi. Ben 23ünde al dedim de eşim izin vermedi dursun biraz daha dedi. O taşıyor sanki 😂😂😂
Merviss41 Minisssko Aslında evet sok haftalar çok zorlayıcı özellikle geceleri korkulu geçiyor ama ne kadar kalırsada o kadar iyi 😂
izobellaaa-_- 36+6 bizde çom iyiyim hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi karnım olmadığı için mi bilmiyorum çok rahat geçiyor şükür🧿😊 bebiş 28 den beri dönük durumda
Merviss41 izobellaaa-_- Yaaa benim birazcık göbekte vardı ekstra hamilelik göbeği olunca çok zorluyor 😂
Minianne04 _ozlmm benimde 35 hafta sürekli kasılmam oluyo sertleşme normal zannedersem ama doktor en ufak sancıya yatış diyo benim doktor bi antika nst de sancı sıfırda hafif ağrın var diyo bu haftada 30 lar bile normal değilmi nst de
Kbrakrs 36+2 den selam 👋 28 den beri baş geliş 😻. Sıcaklar ve nem mahvetti , 54 ile hamile kaldım 65 kiloyum 😣🥶. Bebişim de 3090 gr mış bugün gördük. Herşey yolunda gibi şükür şu an normal gibi duruyo 🤲🏻🌸. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Merviss41 Kbrakrs Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben sürekli muayenede sormayı unutuyorum döndü mü diye inşallah yarın unutmam🤭
izobellaaa-_- Merviss41 sorma yine de eski kıyafetler giymek imkansız canım bi kaç yemi aldım bende yıkayıp yıkayıp giyiyorum🤦🏻♀️😀
Merviss41 Ozlm0916 Yaaaaa çok teşekkür ederiz🫶🏻💟 Bizde eminim sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra bu günleri özleyeceğiz 🤭 İnşallah sağlıkla büyütün yavrunuzu 🐣 Süreciniz nasıldı mutlaka yapın veya yapmayın dediğiniz bir şey var mı?