srcataby Ben hurma iyi geliyor diye biliyorum Özellikle hamileliğin son dönemlerinde düzenli ve ölçülü olarak hurma tüketmek, rahmin doğal bir şekilde genişlemesine yardımcı olur. Bu da normal doğum için büyük bir destek sağlar.
poncikella0707_ srcataby hurmayı deniyorum inşallah faydasını görürüm bi kaç gündür yiyorum bugün gittiğimde açılma yoktu ama inşallah iletleyen zamanlara olur 🙏🏻
Mel16 poncikella0707_ doktor hint yagi icmemi onerdi. Hurma yemek pilates yuruyus merdiven inip cikmak ahududu cayi gibi bitki caylarininda ise yaradigini duydum bende hepsini deniyorum suanda 3 cm acilmayla.
nfssultan1 poncikella0707_ Çikolata yedim kaç tane şekerli şey yedim nerdeyse 4 saattir takip ediyorum sadece bir kez kımıldadı ve ufak bir hareketti şimdi acile gidiyorum çok korkuyorum ilk gebeliğim de kalbi durdu 😔
poncikella0707_ nfssultan1 çok iyi anlıyorum benim de ilk gebeliğimde kalbi durmuştu. İnşallah bişeycik yoktur gidince yazar mısınız
nfssultan1 poncikella0707_ Acilden dönüyorum şimdi yalancı sancım çıktı açılma nişan vs yok ama ultrason da da hiç hareket etmedi sonra bir serum yaptılar meğer uyuyormuş beyefendi 🤦😅 Çok şükür iyiymiş haber vermek istedim teşekkür ederim 🥰
Ormanmeyvelii nfssultan1 Canım ben de 2 gündür bir tuhafım dün azdı hareketleri bugün can yakıcı şekilde sık sık adet ağrısı gibi ağrı geliyor. Nişan su vs de yok. Sen hareketlerini yine bir say hafif de olsa günlük 10 hareket sayın diyor doktor. Hiç yoksa bir acile git canım
nfssultan1 Ormanmeyvelii Gittim nst de kalp atışı falan normal çıktı ama ultrason da hiç hareket etmedi doktor baya uğraştı sonra bir serum verdiler şükür hareket etti uyuyormuş beyefendi 🤦 Haricinde suyum azalmış inşallah kendi sancın gelir dedi çünkü zerre açılma yok nişan yok 🤷♀️🤦 39 oldum yani nasıl açacağız bu yolu bilmiyorum 😂
Ormanmeyvelii poncikella0707_ Bilmiyorum ki aşkım açılmam olup olmadığını. En son 3 gün önce gittim açıklık bakmadı nst de sancım çıkmayınca
poncikella0707_ Minefff haha biraz öyle olcak artık deneme yanılma yöntemi gibi 😅 şimdi bitki çayı yaptım içiyorum kayısılı ahududulu bişey rezene falan da varmış içinde 😅
ozkayaaz_ poncikella0707_ hurma yiyebilirsin özellikle hurma işe yarıyor ılık duş merdiven inme çıkma pilates birde cinsel ilişkiyi öneriyorlar doktorlar
poncikella0707_ nfssultan1 çok şükür sevindim adınıza Allahım sağlıcakla kavuştursun herkesi yavrusuna ❤️