poncikella0707_ Gzmnrr benim bebeğim haftasından önde gidiyor ondan dolayı bugünki muayene açıklığım olsaydı doğumu başlatcaktı doktorum. Doğuma gider gibi gittim aslında ama nasip olmadı 😅
poncikella0707_ Eliiiiif maşallah kalmamış sizin de inşallah Allah gönlümüzden geçeni nasip eder bizlere🙏🏻
Ormanmeyvelii Gzmnrr Riske atma derim tam doğum haftası enfeksiyon falan kaparsın bebeğe geçer onun yerine bol bol yürü
poncikella0707_ Gzmnrr öyle bi durumla karşılaşmadık kuruluk yaşıyorsanız belki ondan olabilir ya da ilişkiye ara verip de girince de acı ve yanma oluyor.
Fasulyeninannesi- poncikella0707_ Bende 37+4 sancilarim oluyo ama gelen giden yok hurmaya basladim bakalim nolcak
poncikella0707_ Fasulyeninannesi- bende sadece sertleşmeler var hurmayı bi kaç gündür yiyorum fakat açılmam yokmuş 😏 bakalım haftaya gittiğimde inşallah olur. Sizde var mı açılma
nfssultan1 Ormanmeyvelii Ya sizi genelde görüyorum postlarda günümüz aynı 😊 Ben de bugün 39+0 oldum bir şey sormak istiyorum iki gündür aşırı sertleşiyor karnım bugün de çok çok ufak hareketlerini hissettim hatta bir kaç saattir sadece bir tane sayılacak oldu siz de hareket durumu nedir beni bir korku sardı acile gitsem mi acaba ya doğuma dair hiçbir belirtim yok kontrol de Çarşamba günü bilemedim 😔
poncikella0707_ Ormanmeyvelii açılmanız var mı peki söylediklerinizi yaptığınızın faydası oldu mu nasıl
poncikella0707_ nfssultan1 doktorum bana hareketlerinde azalma olursa direkt gel demişti. Bişeyler yiyip istirahate geçtiğinizde hareketlerini kontrol edin
Ormanmeyvelii nfssultan1 Canım ben de 2 gündür bir tuhafım dün azdı hareketleri bugün can yakıcı şekilde sık sık adet ağrısı gibi ağrı geliyor. Nişan su vs de yok. Sen hareketlerini yine bir say hafif de olsa günlük 10 hareket sayın diyor doktor. Hiç yoksa bir acile git canım
Fasulyeninannesi- poncikella0707_ Hic acilma var mi diye bakmadilar cati muanesi olmadim iste 2 kere nstye girdim ikisinde de sanci yoktu ayin 20sinde randrvum var buyuk ihtimal bakarlar dogurmazsam o zamana 😂
Ormanmeyvelii poncikella0707_ Bilmiyorum ki aşkım açılmam olup olmadığını. En son 3 gün önce gittim açıklık bakmadı nst de sancım çıkmayınca
nfssultan1 poncikella0707_ Çikolata yedim kaç tane şekerli şey yedim nerdeyse 4 saattir takip ediyorum sadece bir kez kımıldadı ve ufak bir hareketti şimdi acile gidiyorum çok korkuyorum ilk gebeliğim de kalbi durdu 😔
Xxz poncikella0707_ ben sadece yokuş yukarı yürüdüm. Böyle nefes nefese kalacak kadar .Ağır çamaşır sepeti eğilip kaldırdım her işimi yaptım 6 cm açılmak oldu evde .herhangi birşey yiyip içme olmadı yani açılsın diye normal hayatıma devam ettim
poncikella0707_ Xxz ya ben de diğer doğumumda hiç böyle bi dikkat etmedim kontrole gitmiştim 3 cm açıklıkla 38+3 de doğuma girdim sancı su vs gelmedi bende. Fakat bu bebeğim iri bebek olunca açılmam olsaydı dr doğumu başlatmayı düşündü
poncikella0707_ Fasulyeninannesi- ben dört defa girdm nstye 33,35,36,37 haftalarımda kontrolümde haftada bire düştü ekstra gelişme olmadığı müddetçe
CansuAmine Minefff benim de sancim var acilmam yok ama.alttam muayene ettikleri için de kanamam başladı adet olur gibi ilişki nasıl yaşayacağım biz son zamanlsr yaptık ama faydasını görmedim hiç zaten eşimde bisey olur çocuğa vururum diye korkusuna çok yaklaşmak istemio 🤣🤣
Tatlimm Cinsel iliski ve rahat bi kafa kendini ne zaman dogacak dogmuyo diye sartlandirirsan kasilirsin korkma bi seyden rahatlat kendini acilir vucudun bana bunlar iyi geldi kardes allah kolaylik versin hepimize