Mamamama Deletedmom_110 o kadar intizam ve nizamla yerleştirdim ki bi de yoruldum hiç değiştirmeyeyim kalsın o zaman tulum da olur diyorsanız 🫣☺️
Gzdeee11 Mamamama bence tam hiç bir eksiğiniz yok eksik olunca istiyorlar zaten ben ilk doğumda herşeyin üzerine yazmıştım eşime de bir bir anlatmıştım göstermişitm ki bişeye ihtiyaç olur eşimin kafası karışmasın diye
Mamamama Gzdeee11 çok teşekkür ederim🥰🥰 bende eşimle hazırladım dedim ben ne halde olurum bilinmez sen olaylara vakıf ol 😁
Deletedmom_110 Mamamama yok canım başka bişeye gerek yok zaten birde ben kilitli poşete koyup üzerine hemşireye verilecek diye not yazdım daha pratik send öyle yapabilirsin 🥰
Mamamama Deletedmom_110 kendi kesesi vardı hastane çıkışının ama bez bir kese onun içine koyduk verilecekleri eşime de güzelce anlattım bakalım 🥰😁
Gzdeee11 Mamamama aynen bence bilmeliler o valizin içinde ne var ne yok ne nerede rabbim hayırlı uğurlu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
TinyBabys Mamamama doğumhane soğuk olduğu için kızımı hemencecik giydirip sarmışlardı. Eldiven, çorap giydirmediler. İç zıbın, alt üst takım, şapka, 1 adet bez, penye battaniye koyacağım ben de.
Mamamama TinyBabys diğer eşyaları verirlerse annem hemencecik giydiriverir odada artık napalım iyi insanlara denk geliriz o gün inşallah 😌
TinyBabys Mamamama takımın altı patikli olduğu için sorun olmamıştı. Kundak gibi sardıkları için de eldiven olmaması da sorun olmadı. Odada değiştirmiştik sonradan. İnşallah ☺️
Deletedmom_8 Mamamama takılıp canını acıtabilir diye düşünüyorum ben. O yüzden alt üst takım diye düşündüm
Mamamama Deletedmom_8 anladım kontrole gidince bi sorayım hemşirelere hangisini isterler diye onu koyarım o zaman 😌
4peynirlipizza Mamamama ben komple 10lu takımı koydum ama icinde zaten bu yazdıklarınız vardı. Agız mendilini çıkardım bir de benim aldığımda tulum yoktu alt üst vardı onu koydum, yazdıgınıza ek olarak sadece kısa kollu body koydum o kadar. Müslinde kararsız kalmiştım ama rahatladim simdi koyuldugunu görünce 😊
Mamamama 4peynirlipizza belki ilk silme için Müslini kullanırlarda canı acımaz diye düşündüm koyarken çok küçük ve hassas olacak prensesim🥰😍