Mamamama Kızlar 34+4 deyim doğum çantası hazırlıyorum ama aklıma takıldı şimdi 10 şu hastane çıkışının hepsini giydirmeleri için vermek saçma ve hemşireler için kafa karışıklığı olacak diye düşünüyorum 1 çift çorap 1 çift Eldiven 1 adet Şapka Bebek bezi 2 adet Müslin 1 adet İç zıbın 1 adet Tulum 1 adet Penye battaniye 1adet Kese içerisinde bunları vermeyi düşünüyorum öneri ya da tavsiyesi olan var mı ☺️
Deletedmom_8 Mamamama şahsen bana da mantıksız geliyor hepsini vermek. Bende bir tane hastane çıkışı vereceğim. Alt pijaması ve üst için uzun kollu çıtçıtlı badisi olanlardan aldım eldivenli. 2 parça o. Bir tane şapka. 2 tane bez bir tane battaniye. Yeter diye düşünüyorum.
Seymoshh Mamamama evet tek takım kıyafet veriliyor bende bu şekilde set set hazırladım 3 set yaptım ki değiştirmek gerekirse çorabı vs hepsi bir bütün olsun👌🏻Bunlar yeterli zaten
Melteeeemm Mamamama devlet hastanesinde arkadaşım doğum yaptı. alt üst takım, bez, eldiven, şapka, çorap yeterli oldu diğer 10 lu olanı hastane çıkışı siz giydirmek isterseniz giydirirsiniz 🤷🏻♀️
fatmaa37demi5 Mamamama ben hemşireye verilecek olarak içine iç zıbın koydum. Alt üst bir takım, eldiven, şapka ve 1 adet de bebek bezi koydum. Takımın önlüğü de vardı o da kalmasın diyerek onu da koydum
Mamamama Deletedmom_8 ben tulum versem diyordum ama göbek bağına falan engel olmasın diye alt üst daha mı kullanışlı olur ki 😕
Mamamama Seymoshh bende ayrıca iki set daha koydum söylediğiniz gibi odaya geçtiğimizde falan kirlenirse hazırda bulunsun değiştiririz ☺️
Mamamama Melteeeemm aynen tüm seti vermek istemiyorum yani %60 ını giydirmeyecekler içindeki parçaların
Mamamama Deletedmom_110 ekstra birşey istemediler değil mi isteseler de eşimle beraber hazırladık o verir artık çantadan ☺️☺️
b_senell33 Mamamama ben caliz hazırlicam ve çocuk İÇİN sadece hastane çıkışı şapka eldiven tulum vs var diğer çamaşırlarını valize koyucam Doğumdan sonra valiz odaysan çıkarıcam çünkü sizin verdiğiniz hastane çıkışlarını fazla ellerinize verirseniz başka bebeklere giydiriorlarmış
Simy Mamamama bir iç zıbın bir alt üst takım bir şapka bir eldiven bir adet bez biri ince kundak gibi birde penye battayine hemşireye verilcek diye yazdım paket halinde çantaya koydum bunlar yeterli ikinci doğumum kizimda da boyle veridim
Mamamama Simy bir tecrübe olarak öyle diyorsanız öyledir bizim ilk tecrübeler tabi kafada canlandırarak hazırlıyorum herşeyi 😁🙈
Minigim38 Eğer ki devlette dogum yapacaksanız onlar sadece zıbın üst alt kıyafeti, sapka, bez giydiriyorlar battaniyeye sarıp veriyorlar. Eldiven falan takmıyorlsr gördüğüm kadarıyla
Mamamama Minigim38 özelde düşünüyorum ama bakalım doğum ücretleri malum hızla artmaya devam ediyor ama sorun değil devlette olursa da annem giydirme işini halleder bebeği alıp 🥰
Deletedmom_110 Mamamama Fark etmez canım sadece bezi bağlarken göbek bağı dışarda kalsın yeter zaten yenidoğan bezleri göbek bağı oyuntulu oluyo 🥰
Deletedmom_8 Mamamama takılıp canını acıtabilir diye düşünüyorum ben. O yüzden alt üst takım diye düşündüm
Mamamama Deletedmom_110 o kadar intizam ve nizamla yerleştirdim ki bi de yoruldum hiç değiştirmeyeyim kalsın o zaman tulum da olur diyorsanız 🫣☺️
Deletedmom_110 Mamamama yok canım başka bişeye gerek yok zaten birde ben kilitli poşete koyup üzerine hemşireye verilecek diye not yazdım daha pratik send öyle yapabilirsin 🥰