Tanemveannesi_ Esinzhl sağım yapmalısınız ama makina dah da artırır onun için mochi var illaki duymuşsunuzdur onunla yada elinizle birazını sagmaniz daha sağlıklı olacaktır.
ardenmoms Esinzhl Benim oğlum 6 buçuk aylık Sütüm hala tazyikli gelir Eğer gazı varsa da emeyle kavga eder Emzirme öncesi gazının tamamen çıktığına emin olun
Esinzhl Valerya gazını çıkartıyorum. Emmek istiyor ama bir kaç çekişten sonra ağlayarak bırakıyor sütüm hızlı geliyor buna bağlıyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum
alonee EmineDefneGokce benim sütüm ip gibi uzuyor bebeğim emerken yada emdikten sonra neden olabilir. Sürekli böyle değil
Esinzhl EmineDefneGokce aklıma geliyor ama sağmak sütü çoğaltıyor diye cesaret edemedim buna bir türlü. Yine de deneyeceğim teşekkür ederim. Emmek isteyip ememedikçe kendimi çok çaresiz hissediyorum
EmineDefneGokce Esinzhl sonuna kadar sağarsanız çoğalır aksi halde tazyikli süt meme reddine neden olabilir 😞
Nurcanyks Ruveyda_baskapan alakası yok yanlış bilgi veriyorsunuz tazyikli süt daha sıvı kivamdadir en sonki süt yağlı süttür ve daha yoğun kivamlidir tazzikli gelmez
EmineDefneGokce Ruveyda_baskapan çok alakasız bir bilgi 🥲 benim kızım tazyikli süt yüzünden meme reddi yaşadı hep sağdım verdim . Yağ çok çok azdı sütümde
Esinzhl Tanemveannesi_ evet mochi almıştım. Önden sağarak vermeyi denedim sanırım faydasını göreceğim 💞
Esinzhl ardenmoms teşekkür ederim. Emdikten sonra gazını çıkartıyorum ama daha çok dikkat edicem bu konuya da 🌸
Busssx Esinzhl Benim oğlum da kavga ediyor ben silikon uc ile veriyorum meme ucum olmadığı için buna bağlıyordum kendimde acaba benim de tazyikli geldiği için mi şuan aydınlandım 🤣
Esinzhl Busssx 😊 bir çok sebebi var aslında. Tazyikli ise emerken çıkardığı seslerden anlayabilirsiniz ya da memeyi bıraktığında süt hızlı bir şekilde akmaya devam eder, emmediği zamanlarda bile fışkırarak akar bunlara bakarak net anlayabilirsiniz