pelindf AhseninAnnesii yemek yapmayı evlendiğimden beri sevmiyorum ben zaten bebiş olunca da iyice saldım 😂 5-6 haftadır düzgün yemek yapmaya başladım 🙊 hiç uğraşmak istemezsen menemen kurtarıcı olur bence yanına da çay kahvaltılık tarzı 🫶🏻🤭
AhseninAnnesii pelindf ayy kahvalti bile eziyet suan bana. Bir suru tabak canak olacak 🤭😅😅😅 makarna nugget yapcam ya suan en pratik o geldi aklima
tecrubesizanneadayi12 Deletedmom_110 bacım bunun neresi kolay evini balıkla kokutman bile büyük fedakarlık önünde eğilesim geldi
Deletedmom_110 tecrubesizanneadayi12 Ben normalde zor ge ağır menüler tercih ettiğim için balık bana göre oldukça kolay😂Baıktan sonra oda kokusu fıs fıs sonra tencerede yumuşatıcı kaynatıyorum instada bir sayfada görmüştüm koku falan kalmıyor🌸
tecrubesizanneadayi12 pelindf tekirdağ köfte patates kızartması yanınada pirinç pilavım vardı onu ısıtıacağım
Siracinannesi pelindf ay sağol sekerim kaç gündür canım istiyordu yapmaaya üşeniyorum bugün yapicam kafaya koydum 😂😂
Tubatgn pelindf ıspanak, fırında acılı karnabahar sarımsaklı yoğurt ile birlikte ve turşu 🤩 bugün sebze ve ekşilerden gittim
susis Tavuk burger + salata + ayran ☺️ Burger köftesini tavuk kıyma+çeşit çeşit baharatlar+yumurta+galeta unu+bolca kaşar rendesi şeklinde yapıyoruz, burgerin içine bol bol yeşilliğimizi turşumuzu koyuyoruz ve enfes bir şey oluyor