Nis pelindf ben de bir balık düşündüm sonra vazgectim heralde yesil fasulye pilav olur sulu yemekleride yanına pilavdan baska birsey gitmiyo diye yapmak istemiyorum sonuc olaram yine yapıyorum🙄
Sevval4 Türlü yapıyorum patlıcan taze fasülye patatesli karışık yemek yani 😂 yanına makarna yoğurtlayıp ıslak kek yapıcam
Hatice_akc Ayni konudan post acaktim artik cok sıkildim hergun ne pisecek diye dusunmekten burda durayimda kopya cekeyim bari ❤🤣
Armess_loya pelindf bugüne soslu makarna yapmayı düşünüyorum dünden kalan karnıyarık da var… yarının yemeği de aklımda, patates püresi yanına et sote yapıcam artık bakalım 🙃
AhseninAnnesii Bana da şöyle pratik bir seyler soyleyin. Isten cikip bir an once eve atmak istiyorum kendimi. Tekmeleri hissetmeye basladigimdan beri bi yorgun bi degisik olmaya basladim ya. Sizde de oluyo muydu
pelindf AhseninAnnesii yemek yapmayı evlendiğimden beri sevmiyorum ben zaten bebiş olunca da iyice saldım 😂 5-6 haftadır düzgün yemek yapmaya başladım 🙊 hiç uğraşmak istemezsen menemen kurtarıcı olur bence yanına da çay kahvaltılık tarzı 🫶🏻🤭