O1gencanne Bilgekpn bıraz gec cevap verdım ama bu dedıklerını bende yaptım.bana 2 çeşit yemek yapıosan 1 çeşit yap dedı ben 3 çeşit yaptm 😂 ama son haftalarda cok ağırlaştm gercekten.yemek yapamaz duruma geldım belım sırtım cok ağrıo uzanıom devamlı.yürürkende zor yuruyorum bacaklarım ağrıyor.3 hafta sonra doğumum bakalım 🙃🙈
Bilgekpn O1gencanne bende 2 gün önce gittim hastaneye bebek iyice kanala inmiş heran doğum gerçekleşebilir dedi o yüzden bende bıraktım ev işi yapmayı felan yemek yapabilirsem bi yemek yapacağım sadece 🙄
Bilgekpn O1gencanne ne biliyim valla ne acelesi varsa 😅 şuan 34+2 günlük 35 bile değiliz inşallah biraz daha bekler 🤲🏻
zeynepsonmez625 Bilgekpn inşallah ne güzel önceden almışsın önlemi ben ciğer geliştirici vuruldum ama aynı gün vuruldum iki doz bitti akşamına sezeryana alındım doğduktan sonra bebeğime yapıldı yine şükür Allah’a iyiyiz dinlenmek en önemlisi 36 da bile doğsa çok iyi o Zaman
Bilgekpn zeynepsonmez625 önlem aldık da inşallah işe yarar bekleyebilirsek 2 hafta daha ne mutlu bana 🤲🏻🥲
HavvaSonmez03 Bilgekpn annem kardeşimi erken doğurdu 8 aylıktı daha 1 hafta küvezde kaldı sütü burnundan veriyorlardı şimdi Allah’a şükür kardeşim 7 yaşında😌
superstar_00 Bilgekpn 34 de erken dogum riskim başladı 36+6′ya kadar ilaclarla durdurduk 34.haftada bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı akabinde nicicard hap 15 dk arayla 4 tane, progestan iğnesi, serum, progestan fitil kullanimi, magnezyum başlatılması.
superstar_00 Bilgekpn 2 hafta erteleyebildik, Allah sizlere de sağ salim, saglikla kucağınıza almayi nasip eylesin.
Rkye41 Bilgekpn 36+6 hamileyim ama bebegim 32 felab cikiyor sga haftasina gore ufak bebek suab hastande yatiyorum 1 cm aciklik var ciger gelistirici vuruldu yarin ayni saatte bi doz daha vurulcakmis ikinci gebeligim korkuyorum napicagmi blmyrm '😑
OziizO Merhaba. Ben de 34+0 ım. Bebeğim hamileliğimin başından beri hep baş aşağı pozisyondaydı. Doktorum bunun hep normal olduğunu söylüyordu. Yok kanala inmiş yok bilmem ne gibi şeyler söylemiyor bana hiç. Bugün ilk defa vajinal ultrason ile rahim ağzını ölçtü ve kısa çıktı. Çatı muayenisi yaptı açıklık yok dedi. Nastye bağladı ama sancı çıkmadı. Fakat benim kasılmalarım çok. Progestan ve magnezyum verdi. Çok korkuyorum. Sizin başlığı okuyunca benzer olduğumuzu farkettim. Doktor en az 36+0a kadar erteleyebilmemiz gerektiğini söyledi :(
Bilgekpn OziizO neden çatı muayenesi yapmasına izin verdiniz ki çok riskli genel olarak doğumu başlatıyor çatı muayenesi . Evet bende progestan ve magnezyum kullanıyorum ekstra bi ilaç daha verdi rahim ağzını sıkılaştırmak için ve ciğer geliştirici vuruldum 4 doz bunu doktorunuza hatırlatın zaten 34. Haftadan sonra vurmuyorlarmış doğum da vuruyorlarmış diye biliyorum . Benim doktorum doğumu tetikler diye asla ne alttan muayene etti ne çatı muayenesi yaptı bu süreçte ultrason da da görebiliyor yani doktorunuz biraz tedbirsizlik yapmış Allah yardımcımız olsun inşallah
Minianne04 Bilgekpn 35+3 te doğum yaptım yeni canım bebek küvezde korkma çok güçlüler çabuk iyileşiyolar bebiş 3090 gr 50 cm doğdu kiloya takılma yani bizim solunum sıkıntımız yok çok şükür hafif enfeksiyondan antibiyotik tedavisi görüyor 3 gün oldu merak ettiğin bişey varsa sor
Bilgekpn Minianne04 ciğer geliştirici vuruldunuz mu ? Sancılarınız nasıl başladı , nasıl anladınız doğum olduğunu şuan benim de ara ara sancım oluyor ama normaldir diye fazla önemsemiyorum . Bu ara da gözünüz Aydın Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah 🤲🏻☺️ Şuan sanırım emziremiyorsun değil mi ? 🙄