Nisanduaaa1 Teslimenursevil bence en az 12,13ncü günü beklemelisin ben 16ncı gün vermiştim 336ydı inşallah vardır tatlım 🌺🌸
Humannrle Teslimenursevil bende 1 eylül de vuruldjmama hiç bir belirtim yok hiç birseyde hissetmiyorum beklemek çok zor 🥺
kucukkurtc Teslimenursevil bende 2 eylülde vuruldum iğne kasıklarım ağrıyor hiraz bugün sende belirti var mı hiç bende test yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım ya🤦🏻♀️
Bilge-96 Teslimenursevil ben 11 haziranda iğneyi yapıp 24 haziranda evde idrar testi yapmıştım pozitifti. 28 haziranda beta hcg 190’dı. Biraz daha bekleyin isterseniz. İğneden 18 güne kadar regl bekleniyor zaten döllenme olmazsa
Bilge-96 Teslimenursevil iğne etkisi olabilir diyorlardı. Ben de ovitrelle yapmıştım 14.gün evde idrar testi silik çıkmıştı iğne etkisi mi acaba diye sevinememiştim bile ama sonra da kanda çıktı çok şükür 🤲🏻
kucukkurtc Humannrle Bende 2 eylülde vuruldum bir kasık ağrım var regl olcak gibi ama reglimi olucam bilemedimde bir garip
Busraademirr2323 kucukkurtc bende bu durumdayım benimde bugün 11. Günüm 15 gün sonra test yap dedi, adet olursan bu 15 gün içinde hemen gel dedi. Şu ana kadar adet olmadım 15. Güne kadar adet olmazsam bu gebeyim demek mi ?
Humannrle kucukkurtc geçen ay iğnenin 13 Günü test yapmıştım negatifti 2 sonra adet olmustim şuan 11. Gundeyim bende ne zaman test yapayım diye düşünüyorum
Teslimenursevil kucukkurtc yap canım bi baya olmuş senin 7 eylülde vuruldum ben test yaptım silik çıktı 2.çizgi ilaçı etkisiymiş sanırım
Busraademirr2323 Bilge-96 ben 4. Günde test yaptım bilmeden. Testim pozitif çıktı. Kan testilerden beta değerim 62 çıktı. Doktorumu aradığımda bana zaten bunun beta değerini yükseltmek için olduğunu söyledi. Üzüldüm ve şu an 15. Günü bekliyorum 😇